Înțelepciunea, mai de preț decât tăria

Alexandre Gustave Eiffel – creatorul Turnului Eiffel

Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului şi suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului, (2 Corinteni 3:18)

Există un Creator mai mare decât Gustave Eiffel. Există un Creator datorită căruia ne putem bucura de nopţi înstelate, de zăpadă şi de soare. Există un Creator datorită căruia am luat fiinţă. Haideţi să trăim în aşa fel încât oamenii să poată vedea imaginea Creatorului reflectată în noi.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

În momentul în care auzim numele Eiffel, ne gândim instantaneu la Franţa şi la măreţia turnului său reprezentativ. Însă te-ai întrebat vreodată care este istoria din spatele săuî Probabil că puţini sunt cei care ştiu că numele acestui turn a fost dat chiar după numele celebrului său creator, Gustave Eiffel.

Eiffel a crescut într-o familie de chimişti, petrecând mult timp împreună cu tatăl său la locul de muncă. Spre adolescenţă, Eiffel a făcut o pasiune pentru istorie şi literatură, dar, intr-un final, a decis să urmeze cursurile unei prestigioase universităţi de inginerie din Franţa.

După absolvire, a lucrat împreună cu unchiul său, Michel Perret, în Dijon. În scurt timp, a ajuns să proiecteze diferite construcţii, printre care şi măreţul Turn Eiffel.

Cătălin Timar, Letca (Sălaj)

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Înțelepciunea, mai de preț decât tăria - 2016. Există un Creator mai mare decât Gustave Eiffel. Există un Creator datorită căruia ne putem bucura de nopţi înstelate, de zăpadă şi de soare. Există un Creator datorită căruia am luat fiinţă. Haideţi să trăim în aşa fel încât oamenii să poată vedea imaginea Creatorului reflectată în noi. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.