Biruit prin iubire

Stan Lee – creator de benzi desenate

Prin dragoste şi credincioşie, omul ispăşeşte nelegiuirea şi, prin frica de Domnul, se abate de la rău. (Proverbele 16:6)

Stan Lee a fost un om care s-a mulţumit cu puţin, creând însă mult. A iubit persoanele din jurul lui şi a ştiut să aleagă înţelept de cine să asculte. Şi noi putem, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne înconjurăm de oameni care ne iubesc, care ne vor binele, să ne lăsăm ghidaţi de Cuvântul lui Dumnezeu şi, prin bunătatea Lui, se vor întâmpla minuni.

Ţi-ai imagina copilăria fără supereroi?

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Se spune că Stan Lee nu a vrut să fie scriitor. Nu s-a gândit în anii de început că viaţa lui va fi înconjurată de benzi desenate.

Provenit dintr-o familie de evrei emigrată din România şi stabilită în America, Stan lucra în timpul liber pentru a-şi ajuta familia. După ce succesul lui ca autor la Marvel Comics a început să crească, Stan a creat din ce în ce mai mulţi supereroi, precum Spider-Man, Răzbunătorii, Căpitanul America.

A venit însă un timp de criză, când oamenii au devenit preocupaţi de violenţă şi de influenţa exercitată asupra copiilor de benzile desenate, iar Stan a vrut să renunţe. În acele momente grele, când a trebuit să îşi concedieze prietenii, iar cariera îi era ruinată, a găsit salvarea în familie. Soţia lui a fost persoana care, iubindu-l şi dorindu-i binele, l-a convins să scrie ultima lui poveste, neîngrădit de ideile celor din jur. Acest sfat a fost salvator pentru cariera sa şi pentru toate persoanele talentate din jurul lui, deoarece imediat ce a publicat ultima sa bandă desenată, a avut un succes impresionant, iar oamenii au devenit deschişi la creativitatea lui Stan Lee.

Delia Cosmin, Sighetul Marmaţiei

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Biruit prin iubire - 2016. Stan Lee a fost un om care s-a mulţumit cu puţin, creând însă mult. A iubit persoanele din jurul lui şi a ştiut să aleagă înţelept de cine să asculte. Şi noi putem, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne înconjurăm de oameni care ne iubesc, care ne vor binele, să ne lăsăm ghidaţi de Cuvântul lui Dumnezeu şi, prin bunătatea Lui, se vor întâmpla minuni. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.