Articolul precedentDumnezeu este lângă inima mea
  Articolul următorBucurie în slujire

  Biruit prin iubire

  Stan Lee – creator de benzi desenate

  Prin dragoste şi credincioşie, omul ispăşeşte nelegiuirea şi, prin frica de Domnul, se abate de la rău. (Proverbele 16:6)

  Stan Lee a fost un om care s-a mulţumit cu puţin, creând însă mult. A iubit persoanele din jurul lui şi a ştiut să aleagă înţelept de cine să asculte. Şi noi putem, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne înconjurăm de oameni care ne iubesc, care ne vor binele, să ne lăsăm ghidaţi de Cuvântul lui Dumnezeu şi, prin bunătatea Lui, se vor întâmpla minuni.

  Ţi-ai imagina copilăria fără supereroi?

  Se spune că Stan Lee nu a vrut să fie scriitor. Nu s-a gândit în anii de început că viaţa lui va fi înconjurată de benzi desenate.

  Provenit dintr-o familie de evrei emigrată din România şi stabilită în America, Stan lucra în timpul liber pentru a-şi ajuta familia. După ce succesul lui ca autor la Marvel Comics a început să crească, Stan a creat din ce în ce mai mulţi supereroi, precum Spider-Man, Răzbunătorii, Căpitanul America.

  A venit însă un timp de criză, când oamenii au devenit preocupaţi de violenţă şi de influenţa exercitată asupra copiilor de benzile desenate, iar Stan a vrut să renunţe. În acele momente grele, când a trebuit să îşi concedieze prietenii, iar cariera îi era ruinată, a găsit salvarea în familie. Soţia lui a fost persoana care, iubindu-l şi dorindu-i binele, l-a convins să scrie ultima lui poveste, neîngrădit de ideile celor din jur. Acest sfat a fost salvator pentru cariera sa şi pentru toate persoanele talentate din jurul lui, deoarece imediat ce a publicat ultima sa bandă desenată, a avut un succes impresionant, iar oamenii au devenit deschişi la creativitatea lui Stan Lee.

  Delia Cosmin, Sighetul Marmaţiei

  Biruit prin iubire - 2016. Stan Lee a fost un om care s-a mulţumit cu puţin, creând însă mult. A iubit persoanele din jurul lui şi a ştiut să aleagă înţelept de cine să asculte. Şi noi putem, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne înconjurăm de oameni care ne iubesc, care ne vor binele, să ne lăsăm ghidaţi de Cuvântul lui Dumnezeu şi, prin bunătatea Lui, se vor întâmpla minuni.
  366like
  „366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment). Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

  Din aceeași categorie

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...