Articolul precedentSperanţa
  Articolul următorÎn curând

  Un subiect de actualitate

  Ce frumoase sunt, pe munţi, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte mântuirea! Picioarele celui ce zice Sionului: „Dumnezeul tău împărăţeşte!” (Isaia 52:7)

  Sunt sigur că ai observat ceva diferit în devoţionalele de dimineaţă, ceva ce vezi în mod normal pe telefon sau la calculator, nu într-o carte. Evident, acum fac referire la etichete, sau mai bine folosesc denumirea lor din domeniul informaticii: hashtag. O etichetă, sau un hashtag, este doar un lanţ de caractere format dintr-un cuvânt sau mai multe cuvinte, fără spaţiu, care la început au un semn distinctiv sau diez (#). Ce se urmăreşte prin aceste cuvinte-diez? Acestea îl ajută pe utilizator să identifice cu rapiditate subiectul principal care stă la baza unei discuţii sau a unei postări pe internet. Prin urmare, la finalul fiecărei meditaţii, eu am hotărât să rezum subiectul zilei într-un singur cuvânt sau mai multe cuvinte-diez, ca tu să poţi identifica ideea centrală şi să o împărtăşeşti cu alţii.

  Când un cuvânt-diez devine foarte popular pe internet, acesta devine subiect de actualitate sau în tendinţe. La începutul anului 2015, Twitter a pregătit o listă cu cele mai utilizate cuvinte-diez ale anului 2014. Răpirea a peste două sute de fete din Nigeria a fost de actualitate, folosit ca hashtag: #BringBackOur-Girls; pe locul doi a fost cupa mondială de fotbal FIFA, cu eticheta #WorldCup. După cum poţi vedea, o etichetare poate face diferenţa.

  Dacă Dumnezeu ar folosi Twitter sau Instagram, după părerea ta, care ar fi etichetele Lui preferate? Poate #TeIubesc sau #Mi-amdatviaţapentrutine. Crezi că mesajul Bibliei ar trebui să fie un „subiect de actualitate” pe reţelele sociale sau o „tendinţă” în conversaţiile noastre? Eu cred că da. Dintr-un motiv foarte simplu: Evanghelia, mesajul Bibliei, este o veste bună. Dacă în lumea noastră e nevoie de ceva, aceasta este nevoia de a auzi veşti bune. Oamenii au nevoie de speranţă şi, în Hristos, găsim speranţă şi mântuire.

  Astăzi, noi, tu şi cu mine, putem să împărţim cu alţii, prin toate mijloacele posibile, mesaje precum #aDouaVenirealuiHristos, #iartăpăcatele şi #mântuireaeînHristos.

  Vrei să împărtăşeşti vestea bună? Profetul spunea: „Ce frumoase sunt, pe munţi, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte mântuirea!” Şi tu poţi fi un purtător de veşti bune!

  #veştibune #mesajulBibliei

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Mortul viu

  Hristos te ajută să înțelegi poruncile lui Dumnezeu. Și, pe măsură ce asculți și te supui, partea din tine care Îl urăște pe Dumnezeu moare.

  Prinsă iarăși cu mâța în sac

  A fi creștin nu înseamnă doar a cunoaște regulile. Nici a ști când le-ai încălcat. Înseamnă a te încrede că Învățătorul te va elibera.

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...