Articolul precedentSperanţa
  Articolul următorÎn curând

  Un subiect de actualitate

  Ce frumoase sunt, pe munţi, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte mântuirea! Picioarele celui ce zice Sionului: „Dumnezeul tău împărăţeşte!” (Isaia 52:7)

  Sunt sigur că ai observat ceva diferit în devoţionalele de dimineaţă, ceva ce vezi în mod normal pe telefon sau la calculator, nu într-o carte. Evident, acum fac referire la etichete, sau mai bine folosesc denumirea lor din domeniul informaticii: hashtag. O etichetă, sau un hashtag, este doar un lanţ de caractere format dintr-un cuvânt sau mai multe cuvinte, fără spaţiu, care la început au un semn distinctiv sau diez (#). Ce se urmăreşte prin aceste cuvinte-diez? Acestea îl ajută pe utilizator să identifice cu rapiditate subiectul principal care stă la baza unei discuţii sau a unei postări pe internet. Prin urmare, la finalul fiecărei meditaţii, eu am hotărât să rezum subiectul zilei într-un singur cuvânt sau mai multe cuvinte-diez, ca tu să poţi identifica ideea centrală şi să o împărtăşeşti cu alţii.

  Când un cuvânt-diez devine foarte popular pe internet, acesta devine subiect de actualitate sau în tendinţe. La începutul anului 2015, Twitter a pregătit o listă cu cele mai utilizate cuvinte-diez ale anului 2014. Răpirea a peste două sute de fete din Nigeria a fost de actualitate, folosit ca hashtag: #BringBackOur-Girls; pe locul doi a fost cupa mondială de fotbal FIFA, cu eticheta #WorldCup. După cum poţi vedea, o etichetare poate face diferenţa.

  Dacă Dumnezeu ar folosi Twitter sau Instagram, după părerea ta, care ar fi etichetele Lui preferate? Poate #TeIubesc sau #Mi-amdatviaţapentrutine. Crezi că mesajul Bibliei ar trebui să fie un „subiect de actualitate” pe reţelele sociale sau o „tendinţă” în conversaţiile noastre? Eu cred că da. Dintr-un motiv foarte simplu: Evanghelia, mesajul Bibliei, este o veste bună. Dacă în lumea noastră e nevoie de ceva, aceasta este nevoia de a auzi veşti bune. Oamenii au nevoie de speranţă şi, în Hristos, găsim speranţă şi mântuire.

  Astăzi, noi, tu şi cu mine, putem să împărţim cu alţii, prin toate mijloacele posibile, mesaje precum #aDouaVenirealuiHristos, #iartăpăcatele şi #mântuireaeînHristos.

  Vrei să împărtăşeşti vestea bună? Profetul spunea: „Ce frumoase sunt, pe munţi, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte mântuirea!” Şi tu poţi fi un purtător de veşti bune!

  #veştibune #mesajulBibliei

  Un subiect de actualitate - 2017. Vrei să împărtăşeşti vestea bună? Profetul spunea: „Ce frumoase sunt, pe munţi, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte mântuirea!” Şi tu poţi fi un purtător de veşti bune!
#veştibune #mesajulBibliei
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...