Eu sunt Ioan 3:16

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3:16)

Micuţul vânzător de ziare a oprit pe cineva pe stradă, un politician, şi l-a întrebat: „Domnule, ştiţi să fie pe aici un loc unde aş putea să petrec noaptea?” Plin de bunătate, acesta îi răspunse: „Mergi pe drumul acesta până la lac. Ia-o la dreapta şi acolo vei vedea o casă de culoare albă. Bate la uşă şi, când ţi se va deschide, spune doar: «Eu sunt Ioan 3:16.»”

Băiatul porni la drum, repetând în mintea lui de mai multe ori: „Eu sunt Ioan 3:16, eu sunt Ioan 3:16…” După ce a ajuns la acea casă, a bătut la uşă şi i-a spus femeii care a venit să îi deschidă: „Eu sunt Ioan 3:16.” Doamna l-a primit foarte veselă şi l-a condus de îndată înspre şemineu, pentru a se încălzi. Eu nu ştiu cine este Ioan 3:16, se gândea băiatul, dar ştiu că el poate să îi dea o casă celuifără adăpost. Apoi doamna aceea i-a oferit un pahar de lapte cald şi l-a invitat să poftească la masa gătită cu de toate pentru a mânca. Nu ştiu cine este Ioan 3:16, gândea băiatul, dar ştiu că poate să sature un băiat muritor de foame.

După ce a mâncat foarte bine, el a fost invitat de acea doamnă să facă o baie caldă, într-o cadă plină cu spumă. Nu ştiu cine este Ioan 3:16, se gândea băiatul, dar ştiu că el m-a ajutat să fac o baie caldă. După ce a ieşit din baie, copilul a fost condus într-o cameră confortabilă pentru a dormi. Nu ştiu cine este Ioan 3:16, gândi băiatul, dar ştiu că el este capabil să ajute un băiat obosit să se odihnească.

În dimineaţa următoare, doamna îl întrebă: „Ştii ce înseamnă Ioan 3:16?” „Nu, răspunse el, dar ştiu că aceste cuvinte pot face un băiat ca mine să se simtă iubit şi protejat.”

Doar în veşnicie vom putea începe să înţelegem puţin din imensitatea dragostei lui Dumnezeu pentru noi. Între timp, mai mult decât a înţelege, nu crezi că ar fi genial ca lumea să accepte mesajul din Ioan 3:16, permiţând ca dragostea lui Dumnezeu să se reflecte în viaţa noastră? Asta a făcut doamna din această povestire şi asta trebuie să facem şi noi! Haideţi să începem de astăzi!

#eusuntIoan3:16

Citește și

Comentariile sunt închise

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi.

Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile. Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web și a îmbunătăţi experienţa de navigare.
Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. DA, ACCEPT Citește mai mult

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!