Eu sunt Ioan 3:16

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3:16)

  Micuţul vânzător de ziare a oprit pe cineva pe stradă, un politician, şi l-a întrebat: „Domnule, ştiţi să fie pe aici un loc unde aş putea să petrec noaptea?” Plin de bunătate, acesta îi răspunse: „Mergi pe drumul acesta până la lac. Ia-o la dreapta şi acolo vei vedea o casă de culoare albă. Bate la uşă şi, când ţi se va deschide, spune doar: «Eu sunt Ioan 3:16.»”

  Băiatul porni la drum, repetând în mintea lui de mai multe ori: „Eu sunt Ioan 3:16, eu sunt Ioan 3:16…” După ce a ajuns la acea casă, a bătut la uşă şi i-a spus femeii care a venit să îi deschidă: „Eu sunt Ioan 3:16.” Doamna l-a primit foarte veselă şi l-a condus de îndată înspre şemineu, pentru a se încălzi. Eu nu ştiu cine este Ioan 3:16, se gândea băiatul, dar ştiu că el poate să îi dea o casă celuifără adăpost. Apoi doamna aceea i-a oferit un pahar de lapte cald şi l-a invitat să poftească la masa gătită cu de toate pentru a mânca. Nu ştiu cine este Ioan 3:16, gândea băiatul, dar ştiu că poate să sature un băiat muritor de foame.

  După ce a mâncat foarte bine, el a fost invitat de acea doamnă să facă o baie caldă, într-o cadă plină cu spumă. Nu ştiu cine este Ioan 3:16, se gândea băiatul, dar ştiu că el m-a ajutat să fac o baie caldă. După ce a ieşit din baie, copilul a fost condus într-o cameră confortabilă pentru a dormi. Nu ştiu cine este Ioan 3:16, gândi băiatul, dar ştiu că el este capabil să ajute un băiat obosit să se odihnească.

  În dimineaţa următoare, doamna îl întrebă: „Ştii ce înseamnă Ioan 3:16?” „Nu, răspunse el, dar ştiu că aceste cuvinte pot face un băiat ca mine să se simtă iubit şi protejat.”

  Doar în veşnicie vom putea începe să înţelegem puţin din imensitatea dragostei lui Dumnezeu pentru noi. Între timp, mai mult decât a înţelege, nu crezi că ar fi genial ca lumea să accepte mesajul din Ioan 3:16, permiţând ca dragostea lui Dumnezeu să se reflecte în viaţa noastră? Asta a făcut doamna din această povestire şi asta trebuie să facem şi noi! Haideţi să începem de astăzi!

  #eusuntIoan3:16

  Eu sunt Ioan 3:16 - 2017. Doar în veşnicie vom putea începe să înţelegem puţin din imensitatea dragostei lui Dumnezeu pentru noi. Mai mult decât a înţelege, nu crezi că ar fi genial ca lumea să accepte mesajul din Ioan 3:16, permiţând ca dragostea lui Dumnezeu să se reflecte în viaţa noastră? Asta a făcut doamna din această povestire şi asta trebuie să facem şi noi! #eusuntIoan3:16
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...