Totul

  Ba încă şi acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, faţă de preţul nespus de mare al cunoaşterii lui Hristos Isus. (Filipeni 3:8)

  Astăzi aş vrea să îţi atrag atenţia asupra unuia din cele mai extraordinare versete din Biblie: „El, care n-a cruţat nici chiar pe Fiul Său, ci L-a dat pentru noi toţi, cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile?” (Romani 8:32). Ce făgăduinţă minunată! Charles R. Swindoll ilustrează astfel declaraţia apostolului:

  Imaginează-ţi că deţinătorul unei bijuterii prestigioase te cheamă şi îţi spune că tocmai ai câştigat un colier magnific, plin de diamante. După ce îţi revii din uimire, el mai spune: „Tot ce trebuie să faci este să vii la magazin mâine dimineaţă să îţi ceri premiul.” În ziua următoare, bijutierul organizează o mică ceremonie de înmânare a premiului. Acolo sunt şi invitaţi, fotografi şi o mică masă. Desigur, fiind mai curios decât toţi ceilalţi, îţi iei de îndată premiul. La sfârşitul ceremoniei, pentru că nu vrei să pleci cu colierul la vedere, îi ceri managerului să îţi dea o cutie mică în care să îl pui.

  Crezi că bijutierul, după ce ţi-a dat un cadou de mai multe mii de dolari, îţi va spune: „Dacă doriţi şi o cutie, va trebui să o plătiţi”? Mă îndoiesc de acest lucru! Valoarea „cutiei nu se compară deloc cu colierul” (Romanos: Comentario del Nuevo Testamento [Romani: Comentariile Noului Testament], p. 65).

  Aşa este şi cu Dumnezeu. Într-o zi te-a chemat şi ţi-a spus: „Am dat cea mai mare comoară pentru tine, L-am dat pe Fiul Meu pentru ca tu să poţi obţine viaţa veşnică. Singurul lucru pe care ţi-l cer să îl faci este să vii şi să accepţi cadoul.” Tu hotărăşti dacă accepţi cadoul, apoi îi spui Tatălui: „Doamne, pentru că mai trebuie să stau puţin pe acest pământ, aş vrea să studiez, să îmi cumpăr o maşină, să mă căsătoresc, să am copii, să îmi deschid o afacere. Aş vrea să călătoresc, să îi ajut pe ceilalţi, să am un loc de muncă mai bun.” Crezi că Dumnezeu va refuza să îţi răspundă la aceste cereri?

  Răspunsul este evident. Toate acestea nu valorează nimic în comparaţie cu Hristos. Atunci, ce îţi convine mai mult? Acceptă cadoul pe care Dumnezeu ţi l-a dat în Isus şi, prin El, cere-I să îţi dea şi celelalte lucruri!

  #harulluiDumnezeu #toatelucrurile

  Acest articol face parte din cartea „365 Share: Urmărește profilul” de Vladimir Polanco

  Totul - 2017. „Am dat cea mai mare comoară pentru tine, L-am dat pe Fiul Meu pentru ca tu să poţi obţine viaţa veşnică. Singurul lucru pe care ţi-l cer să îl faci este să vii şi să accepţi cadoul.” Tu hotărăşti dacă accepţi cadoul!
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...