Totul

  Ba încă şi acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, faţă de preţul nespus de mare al cunoaşterii lui Hristos Isus. (Filipeni 3:8)

  Astăzi aş vrea să îţi atrag atenţia asupra unuia din cele mai extraordinare versete din Biblie: „El, care n-a cruţat nici chiar pe Fiul Său, ci L-a dat pentru noi toţi, cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile?” (Romani 8:32). Ce făgăduinţă minunată! Charles R. Swindoll ilustrează astfel declaraţia apostolului:

  Imaginează-ţi că deţinătorul unei bijuterii prestigioase te cheamă şi îţi spune că tocmai ai câştigat un colier magnific, plin de diamante. După ce îţi revii din uimire, el mai spune: „Tot ce trebuie să faci este să vii la magazin mâine dimineaţă să îţi ceri premiul.” În ziua următoare, bijutierul organizează o mică ceremonie de înmânare a premiului. Acolo sunt şi invitaţi, fotografi şi o mică masă. Desigur, fiind mai curios decât toţi ceilalţi, îţi iei de îndată premiul. La sfârşitul ceremoniei, pentru că nu vrei să pleci cu colierul la vedere, îi ceri managerului să îţi dea o cutie mică în care să îl pui.

  Crezi că bijutierul, după ce ţi-a dat un cadou de mai multe mii de dolari, îţi va spune: „Dacă doriţi şi o cutie, va trebui să o plătiţi”? Mă îndoiesc de acest lucru! Valoarea „cutiei nu se compară deloc cu colierul” (Romanos: Comentario del Nuevo Testamento [Romani: Comentariile Noului Testament], p. 65).

  Aşa este şi cu Dumnezeu. Într-o zi te-a chemat şi ţi-a spus: „Am dat cea mai mare comoară pentru tine, L-am dat pe Fiul Meu pentru ca tu să poţi obţine viaţa veşnică. Singurul lucru pe care ţi-l cer să îl faci este să vii şi să accepţi cadoul.” Tu hotărăşti dacă accepţi cadoul, apoi îi spui Tatălui: „Doamne, pentru că mai trebuie să stau puţin pe acest pământ, aş vrea să studiez, să îmi cumpăr o maşină, să mă căsătoresc, să am copii, să îmi deschid o afacere. Aş vrea să călătoresc, să îi ajut pe ceilalţi, să am un loc de muncă mai bun.” Crezi că Dumnezeu va refuza să îţi răspundă la aceste cereri?

  Răspunsul este evident. Toate acestea nu valorează nimic în comparaţie cu Hristos. Atunci, ce îţi convine mai mult? Acceptă cadoul pe care Dumnezeu ţi l-a dat în Isus şi, prin El, cere-I să îţi dea şi celelalte lucruri!

  #harulluiDumnezeu #toatelucrurile

  Acest articol face parte din cartea „365 Share: Urmărește profilul” de Vladimir Polanco

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Mortul viu

  Hristos te ajută să înțelegi poruncile lui Dumnezeu. Și, pe măsură ce asculți și te supui, partea din tine care Îl urăște pe Dumnezeu moare.

  Prinsă iarăși cu mâța în sac

  A fi creștin nu înseamnă doar a cunoaște regulile. Nici a ști când le-ai încălcat. Înseamnă a te încrede că Învățătorul te va elibera.

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...