Articolul precedentDar bunicul?
  Articolul următorLegătura minte – corp

  Am câştigat!

  Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere. (Isaia 54:17)

  Încă din copilărie, întotdeauna mi-a plăcut să fac parte din echipa câştigătoare. Nici astăzi nu mi-am pierdut obiceiul de a încerca să fiu în tabăra învingătorilor. De exemplu, pentru mine nu este nicio problemă să fiu suporterul RedSocks, din Boston, sau Yankees din New York. Vreau să încurajez atât echipa Real Madrid, cât şi Barcelona. Dar mai presus de orice, eu vreau să aparţin echipei câştigătoare, pentru că nu suport să sufăr agonia înfrângerii. În cartea lui, Revelation’s Great Love Story, pastorul Larry Lichtenwalter ne vorbeşte despe un aprod bătrân care în fiecare zi ieşea în curte pentru a-i vedea pe elevi cum se joacă, în timp ce el citea din cartea lui preferată. Într-o zi, un tânăr s-a apropiat de el şi l-a întrebat:

  – Ce citiţi?

  – Biblia.

  – Da, ştiu că este o Biblie, dar ce carte din Biblie citiţi?

  – Apocalipsa.

  – Apocalipsa! O înţelegeţi?

  – Desigur!

  – Dacă într-adevăr înţelegeţi, vă rog să îmi spuneţi ce semnifică această carte?

  – Cu un zâmbet pe buze şi plin de bucurie, bătrânul răspunse:

  – Băiatul meu, Apocalipsa vrea să ne spună că am câştigat!

  Ce am câştigat? Împotriva cui am câştigat? Lichtenwalter ne spune că am obţinut victoria „asupra temerilor noastre, oricare ar fi; asupra vrăjmaşilor noştri, oricare ar fi ei”. Aristotel a mai spus că biruinţa care se obţine cel mai greu este biruinţa asupra noastră. Care sunt luptele pe care le duci cu tine însuţi şi pe care nu le-ai putut câştiga? Poate avariţia, ura, iubirea de bani sau de plăceri. Poate lupţi împotriva unui impuls sau a unei tendinţe păcătoase care te împiedică să Îi dai slavă lui Dumnezeu şi te face să te simţi pierdut, singur şi fără putere de a mai continua.

  Când totul indică faptul că vrăjmaşul te-a biruit, vreau să te invit să găseşti mângâiere în următoarea făgăduinţă: „Căci Domnul, Dumnezeul vostru, merge cu voi ca să bată pe vrăjmaşii voştri.” Biruinţa este un dar pe care Dumnezeu ni-l oferă nu datorită meritelor noastre, ci pentru că ne iubeşte, pentru că noi suntem copiii Lui. Astăzi, şi noi putem spune: „Dar mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruinţa prin Domnul nostru Isus Hristos!” Astăzi putem spune: am câştigat!

  #maimultdecâtbiruitori #victorieînHristos

  Am câştigat! - 2017. Care sunt luptele pe care le duci cu tine însuţi şi pe care nu le-ai putut câştiga? Poate avariţia, ura, iubirea de bani sau de plăceri. Poate lupţi împotriva unui impuls sau a unei tendinţe păcătoase care te împiedică să Îi dai slavă lui Dumnezeu şi te face să te simţi pierdut, singur şi fără putere de a mai continua.

#maimultdecâtbiruitori #victorieînHristos
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...