Mister Happy

Bucuraţi-vă întotdeauna! (1 Tesaloniceni 5:16)

Cine este personajul cel mai cunoscut şi mai iubit de pe insula Bermudelor? Spre marea mea surpriză nu este nici guvernatorul, nici primul ministru. Nu este nici măcar regina Izabela a II-a. Omul cel mai popular de pe această încântătoare insulă a Atlanticului de Nord este Johnny Barnes. Domnul Barnes nu este nici politician, nici sportiv, nici actor, nici cântăreţ. Totuşi renumele său se întinde în toate colţurile acestui frumos teritoriu britanic de peste mări.

Cum a câştigat el admiraţia locuitorilor? Fie că plouă, fie că tună, el soseşte la ora 3:45 în fiecare dimineaţă la cercul de la Crow Lane, unde rămâne până la ora şase dimineaţa pentru a-i saluta amabil pe toţi trecătorii spunându-le: „Bună dimineaţa, vă doresc o zi bună. Vă iubesc! Vă iubesc!” După cum chiar el a spus într-un material video Mister Happy vrea să le facă cunoscut oamenilor „că viaţa este frumoasă şi plăcută. Puţin contează circumstanţele, este frumos că suntem în viaţă, că ne bucurăm de soare, de flori, de păsări, care sunt atât de fericite.”

Barnes se caracterizează pe sine ca fiind „un simplu instrument în mâinile lui Dumnezeu”. Faptul că stă în intersecţie şi tratează oamenii cu amabilitate şi curtoazie este felul lui de a realiza o lucrare pentru Domnul. Într-o zi, un străin l-a abordat şi i-a spus: „Johnny, eu trăiesc în ţara asta de trei ani şi tu eşti singura persoană care mi-a spus că mă iubeşte cu un zâmbet pe buze.” De fapt, Barnes este în vârstă de nouăzeci de ani. În orice moment ar putea dispărea din acea intersecţie, încetând să mai salute oamenii. De aceea, pentru a continua lucrarea sa, a fost ridicată în acest loc o mare statuie sculptată în onoarea sa.

Exemplul lui Barnes trebuie să ne inspire întotdeauna să avem o atitudine pozitivă. În faţa problemelor de înfruntat de-a lungul acestei zile, tu trebuie să alegi între a fi fericit sau a purta greutatea frustrărilor tale. Eu cred că tuturor ne convine să urmăm exemplul lui Barnes şi să punem în practică sfatul lui Pavel: „Bucuraţi-vă întotdeauna!”

#întotdeaunabucuros #optimist

Citește și

Comentariile sunt închise

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi.

Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile. Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web și a îmbunătăţi experienţa de navigare.
Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. DA, ACCEPT Citește mai mult

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!