Articolul precedentExersându-ți potențialul deplin
  Articolul următorAlhaji

  Mister Happy

  Bucuraţi-vă întotdeauna! (1 Tesaloniceni 5:16)

  Cine este personajul cel mai cunoscut şi mai iubit de pe insula Bermudelor? Spre marea mea surpriză nu este nici guvernatorul, nici primul ministru. Nu este nici măcar regina Izabela a II-a. Omul cel mai popular de pe această încântătoare insulă a Atlanticului de Nord este Johnny Barnes. Domnul Barnes nu este nici politician, nici sportiv, nici actor, nici cântăreţ. Totuşi renumele său se întinde în toate colţurile acestui frumos teritoriu britanic de peste mări.

  Cum a câştigat el admiraţia locuitorilor? Fie că plouă, fie că tună, el soseşte la ora 3:45 în fiecare dimineaţă la cercul de la Crow Lane, unde rămâne până la ora şase dimineaţa pentru a-i saluta amabil pe toţi trecătorii spunându-le: „Bună dimineaţa, vă doresc o zi bună. Vă iubesc! Vă iubesc!” După cum chiar el a spus într-un material video Mister Happy vrea să le facă cunoscut oamenilor „că viaţa este frumoasă şi plăcută. Puţin contează circumstanţele, este frumos că suntem în viaţă, că ne bucurăm de soare, de flori, de păsări, care sunt atât de fericite.”

  Barnes se caracterizează pe sine ca fiind „un simplu instrument în mâinile lui Dumnezeu”. Faptul că stă în intersecţie şi tratează oamenii cu amabilitate şi curtoazie este felul lui de a realiza o lucrare pentru Domnul. Într-o zi, un străin l-a abordat şi i-a spus: „Johnny, eu trăiesc în ţara asta de trei ani şi tu eşti singura persoană care mi-a spus că mă iubeşte cu un zâmbet pe buze.” De fapt, Barnes este în vârstă de nouăzeci de ani. În orice moment ar putea dispărea din acea intersecţie, încetând să mai salute oamenii. De aceea, pentru a continua lucrarea sa, a fost ridicată în acest loc o mare statuie sculptată în onoarea sa.

  Exemplul lui Barnes trebuie să ne inspire întotdeauna să avem o atitudine pozitivă. În faţa problemelor de înfruntat de-a lungul acestei zile, tu trebuie să alegi între a fi fericit sau a purta greutatea frustrărilor tale. Eu cred că tuturor ne convine să urmăm exemplul lui Barnes şi să punem în practică sfatul lui Pavel: „Bucuraţi-vă întotdeauna!”

  #întotdeaunabucuros #optimist

  Mister Happy - 2017. În faţa problemelor de înfruntat de-a lungul acestei zile, tu trebuie să alegi între a fi fericit sau a purta greutatea frustrărilor tale. Eu cred că tuturor ne convine să urmăm exemplul lui Barnes şi să punem în practică sfatul lui Pavel: „Bucuraţi-vă întotdeauna!” #întotdeaunabucuros #optimist
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...