Articolul precedentExersându-ți potențialul deplin
  Articolul următorAlhaji

  Mister Happy

  Bucuraţi-vă întotdeauna! (1 Tesaloniceni 5:16)

  Cine este personajul cel mai cunoscut şi mai iubit de pe insula Bermudelor? Spre marea mea surpriză nu este nici guvernatorul, nici primul ministru. Nu este nici măcar regina Izabela a II-a. Omul cel mai popular de pe această încântătoare insulă a Atlanticului de Nord este Johnny Barnes. Domnul Barnes nu este nici politician, nici sportiv, nici actor, nici cântăreţ. Totuşi renumele său se întinde în toate colţurile acestui frumos teritoriu britanic de peste mări.

  Cum a câştigat el admiraţia locuitorilor? Fie că plouă, fie că tună, el soseşte la ora 3:45 în fiecare dimineaţă la cercul de la Crow Lane, unde rămâne până la ora şase dimineaţa pentru a-i saluta amabil pe toţi trecătorii spunându-le: „Bună dimineaţa, vă doresc o zi bună. Vă iubesc! Vă iubesc!” După cum chiar el a spus într-un material video Mister Happy vrea să le facă cunoscut oamenilor „că viaţa este frumoasă şi plăcută. Puţin contează circumstanţele, este frumos că suntem în viaţă, că ne bucurăm de soare, de flori, de păsări, care sunt atât de fericite.”

  Barnes se caracterizează pe sine ca fiind „un simplu instrument în mâinile lui Dumnezeu”. Faptul că stă în intersecţie şi tratează oamenii cu amabilitate şi curtoazie este felul lui de a realiza o lucrare pentru Domnul. Într-o zi, un străin l-a abordat şi i-a spus: „Johnny, eu trăiesc în ţara asta de trei ani şi tu eşti singura persoană care mi-a spus că mă iubeşte cu un zâmbet pe buze.” De fapt, Barnes este în vârstă de nouăzeci de ani. În orice moment ar putea dispărea din acea intersecţie, încetând să mai salute oamenii. De aceea, pentru a continua lucrarea sa, a fost ridicată în acest loc o mare statuie sculptată în onoarea sa.

  Exemplul lui Barnes trebuie să ne inspire întotdeauna să avem o atitudine pozitivă. În faţa problemelor de înfruntat de-a lungul acestei zile, tu trebuie să alegi între a fi fericit sau a purta greutatea frustrărilor tale. Eu cred că tuturor ne convine să urmăm exemplul lui Barnes şi să punem în practică sfatul lui Pavel: „Bucuraţi-vă întotdeauna!”

  #întotdeaunabucuros #optimist

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Mortul viu

  Hristos te ajută să înțelegi poruncile lui Dumnezeu. Și, pe măsură ce asculți și te supui, partea din tine care Îl urăște pe Dumnezeu moare.

  Prinsă iarăși cu mâța în sac

  A fi creștin nu înseamnă doar a cunoaște regulile. Nici a ști când le-ai încălcat. Înseamnă a te încrede că Învățătorul te va elibera.

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...