Articolul precedentExersându-ți potențialul deplin
  Articolul următorAlhaji

  Mister Happy

  Bucuraţi-vă întotdeauna! (1 Tesaloniceni 5:16)

  Cine este personajul cel mai cunoscut şi mai iubit de pe insula Bermudelor? Spre marea mea surpriză nu este nici guvernatorul, nici primul ministru. Nu este nici măcar regina Izabela a II-a. Omul cel mai popular de pe această încântătoare insulă a Atlanticului de Nord este Johnny Barnes. Domnul Barnes nu este nici politician, nici sportiv, nici actor, nici cântăreţ. Totuşi renumele său se întinde în toate colţurile acestui frumos teritoriu britanic de peste mări.

  Cum a câştigat el admiraţia locuitorilor? Fie că plouă, fie că tună, el soseşte la ora 3:45 în fiecare dimineaţă la cercul de la Crow Lane, unde rămâne până la ora şase dimineaţa pentru a-i saluta amabil pe toţi trecătorii spunându-le: „Bună dimineaţa, vă doresc o zi bună. Vă iubesc! Vă iubesc!” După cum chiar el a spus într-un material video Mister Happy vrea să le facă cunoscut oamenilor „că viaţa este frumoasă şi plăcută. Puţin contează circumstanţele, este frumos că suntem în viaţă, că ne bucurăm de soare, de flori, de păsări, care sunt atât de fericite.”

  Barnes se caracterizează pe sine ca fiind „un simplu instrument în mâinile lui Dumnezeu”. Faptul că stă în intersecţie şi tratează oamenii cu amabilitate şi curtoazie este felul lui de a realiza o lucrare pentru Domnul. Într-o zi, un străin l-a abordat şi i-a spus: „Johnny, eu trăiesc în ţara asta de trei ani şi tu eşti singura persoană care mi-a spus că mă iubeşte cu un zâmbet pe buze.” De fapt, Barnes este în vârstă de nouăzeci de ani. În orice moment ar putea dispărea din acea intersecţie, încetând să mai salute oamenii. De aceea, pentru a continua lucrarea sa, a fost ridicată în acest loc o mare statuie sculptată în onoarea sa.

  Exemplul lui Barnes trebuie să ne inspire întotdeauna să avem o atitudine pozitivă. În faţa problemelor de înfruntat de-a lungul acestei zile, tu trebuie să alegi între a fi fericit sau a purta greutatea frustrărilor tale. Eu cred că tuturor ne convine să urmăm exemplul lui Barnes şi să punem în practică sfatul lui Pavel: „Bucuraţi-vă întotdeauna!”

  #întotdeaunabucuros #optimist

  Mister Happy - 2017. În faţa problemelor de înfruntat de-a lungul acestei zile, tu trebuie să alegi între a fi fericit sau a purta greutatea frustrărilor tale. Eu cred că tuturor ne convine să urmăm exemplul lui Barnes şi să punem în practică sfatul lui Pavel: „Bucuraţi-vă întotdeauna!”

#întotdeaunabucuros #optimist
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  Planul B

  Când e vorba de viața noastră reală, profundă, există un singur plan. Nu are rost să căutăm alternative, polițe de asigurare sau precontracte. Singura șansă este să ne încredem în Cel care, încă de pe vremea când noi nu eram de încredere, Îi eram chiar vrăjmași, a semnat cu noi un legământ, un contract de salvare a noastră. Dacă nici această dovadă de iubire nu-i suficientă, atunci ce ar mai putea fi?

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...