Mântuire pentru toţi

  Pentru că viaţa a fost arătată şi noi am văzut-o şi mărturisim despre ea şi vă vestim viaţa veşnică, viaţă care era la Tatăl şi care ne-a fost arătată. (1 Ioan 2:2)

  Cu toate că Titanicul avea o capacitate de mai bine de trei mii de persoane, bărcile de salvare nu puteau să primească decât puţin peste o mie de pasageri. De ce nu s-au făcut pregătirile necesare pentru salvarea tuturor în caz de urgenţă? Pentru că nimeni nu credea că acest vapor s-ar putea scufunda. De ce să ai bărci de salvare dacă nici chiar Dumnezeu nu ar fi putut să scufunde maiestuoasa navă.

  Către miezul nopţii, când majoritatea pasagerilor dormeau liniştiţi, s-a auzit alarma care anunţa evacuarea de urgenţă a tuturor pasagerilor. Protocolul de evacuare prestabilit a fost pus în aplicare: mai întâi femeile şi copiii. Acesta îi condamna pe toţi bărbaţii la moarte. S-a respectat de asemenea şi un protocol nescris: protejarea vieţilor celor bogaţi. Potrivit comisiei care a investigat naufragiul, din cele o mie cinci sute de persoane care au murit, 38% erau dintre pasagerii de clasa întâi; 57% din pasagerii de clasa a doua şi 74% din pasagerii de clasa a treia. Fără îndoială, pe Titanic, viaţa ta depindea de cantitatea de bani pe care o posedai.

  Ce s-ar întâmpla cu tine dacă Dumnezeu ar decide să ducă la cer doar pe femei şi pe copii? Dar dacă mântuirea ta ar depinde de poziţia economică? Probabil, mai mulţi dintre noi am fi condamnaţi să înotăm până la ultima suflare, în iazul de foc menţionat în Apocalipsa 20. Dar, spre deosebire de Titanic, bunul nostru Părinte ceresc a făcut pregătirile pentru ca toţi, fără discriminare de sex, vârstă sau poziţie socială, să putem avea acces la Împărăţia cerurilor. Este o barcă de salvare care ne aşteaptă pe mine şi pe tine.

  Această lume se îndreaptă spre sfârşit. Crezi că ceea ce vezi acum nu va fi niciodată distrus? Vei accepta tu mântuirea care îţi oferă posibilitatea de a trăi veşnic? Pavel scria: „Isus Hristos, care S-a dat pe Sine Însuşi ca preţ de răscumpărare pentru toţi” (1 Timotei 2:5-6). Isus doreşte să te mântuiască, El doreşte cu ardoare să te ducă la cer şi, pentru aceasta, a făcut tot ceea ce era nevoie ca tu să trăieşti cu El pentru veşnicie.

  #harulluiDumnezeu #mântuirefărămargini

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Mortul viu

  Hristos te ajută să înțelegi poruncile lui Dumnezeu. Și, pe măsură ce asculți și te supui, partea din tine care Îl urăște pe Dumnezeu moare.

  Prinsă iarăși cu mâța în sac

  A fi creștin nu înseamnă doar a cunoaște regulile. Nici a ști când le-ai încălcat. Înseamnă a te încrede că Învățătorul te va elibera.

  Salvat de la înec

  Pe măsură ce te scufunzi în adevărul lui Dumnezeu - Biblia - începi să gândești diferit. Dumnezeu lucrează în interiorul tău. Urăști păcatul. Cauți binele. Și lucrul acesta începe să se arate în modul în care acționezi.

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...