Mântuire pentru toţi

  Pentru că viaţa a fost arătată şi noi am văzut-o şi mărturisim despre ea şi vă vestim viaţa veşnică, viaţă care era la Tatăl şi care ne-a fost arătată. (1 Ioan 2:2)

  Cu toate că Titanicul avea o capacitate de mai bine de trei mii de persoane, bărcile de salvare nu puteau să primească decât puţin peste o mie de pasageri. De ce nu s-au făcut pregătirile necesare pentru salvarea tuturor în caz de urgenţă? Pentru că nimeni nu credea că acest vapor s-ar putea scufunda. De ce să ai bărci de salvare dacă nici chiar Dumnezeu nu ar fi putut să scufunde maiestuoasa navă.

  Către miezul nopţii, când majoritatea pasagerilor dormeau liniştiţi, s-a auzit alarma care anunţa evacuarea de urgenţă a tuturor pasagerilor. Protocolul de evacuare prestabilit a fost pus în aplicare: mai întâi femeile şi copiii. Acesta îi condamna pe toţi bărbaţii la moarte. S-a respectat de asemenea şi un protocol nescris: protejarea vieţilor celor bogaţi. Potrivit comisiei care a investigat naufragiul, din cele o mie cinci sute de persoane care au murit, 38% erau dintre pasagerii de clasa întâi; 57% din pasagerii de clasa a doua şi 74% din pasagerii de clasa a treia. Fără îndoială, pe Titanic, viaţa ta depindea de cantitatea de bani pe care o posedai.

  Ce s-ar întâmpla cu tine dacă Dumnezeu ar decide să ducă la cer doar pe femei şi pe copii? Dar dacă mântuirea ta ar depinde de poziţia economică? Probabil, mai mulţi dintre noi am fi condamnaţi să înotăm până la ultima suflare, în iazul de foc menţionat în Apocalipsa 20. Dar, spre deosebire de Titanic, bunul nostru Părinte ceresc a făcut pregătirile pentru ca toţi, fără discriminare de sex, vârstă sau poziţie socială, să putem avea acces la Împărăţia cerurilor. Este o barcă de salvare care ne aşteaptă pe mine şi pe tine.

  Această lume se îndreaptă spre sfârşit. Crezi că ceea ce vezi acum nu va fi niciodată distrus? Vei accepta tu mântuirea care îţi oferă posibilitatea de a trăi veşnic? Pavel scria: „Isus Hristos, care S-a dat pe Sine Însuşi ca preţ de răscumpărare pentru toţi” (1 Timotei 2:5-6). Isus doreşte să te mântuiască, El doreşte cu ardoare să te ducă la cer şi, pentru aceasta, a făcut tot ceea ce era nevoie ca tu să trăieşti cu El pentru veşnicie.

  #harulluiDumnezeu #mântuirefărămargini

  Mântuire pentru toţi - 2017. Spre deosebire de Titanic, bunul nostru Părinte ceresc a făcut pregătirile pentru ca toţi, fără discriminare de sex, vârstă sau poziţie socială, să putem avea acces la Împărăţia cerurilor. Este o barcă de salvare care ne aşteaptă pe mine şi pe tine.

#harulluiDumnezeu #mântuirefărămargini
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...