Dumnezeu să te binecuvânteze

  Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos. (Efeseni 1:3)

  Nu ştim nici cine a făcut-o şi nici de ce, dar mesajul desenat în zăpada adunată pe spaţiul de parcare al spitalului a atras atenţia tuturor. Angela Washek, o infirmieră care lucra la Secţia de terapie intensivă, ne povesteşte că o tânără a cărei mamă nu s-a trezit din anestezie după o operaţie chirurgicală a început să plângă de îndată ce l-a citit.

  Deb Song, purtătorul de cuvânt al centrului medical, a declarat că astfel de cuvinte transmit consolare, speranţă şi dragoste atât bolnavilor, cât şi medicilor şi infirmierelor care lucrează în spital. „Căutăm să aflăm cine a scris acest mesaj, care a putut să aducă un zâmbet pe feţele mai multor membri ai personalului şi pe feţele pacienţilor”, a spus el.

  Vrei să ştii în ce consta mesajul? Spunea simplu: „Dumnezeu să te binecuvânteze.” Nu este nevoie să-ţi însuşeşti expresii pretenţioase, nici fraze pompoase, pentru ca oamenii care ne înconjoară să primească un cuvânt de încurajare. Un simplu şi sincer „Dumnezeu să te binecuvânteze” cuprinde toată forţa necesară pentru a schimba permanent cursul gândurilor unei persoane şi să deseneze un zâmbet pe faţa acesteia.

  Unul dintre pasajele cele mai importante şi mai frumoase din Cuvântul lui Dumnezeu este binecuvântarea solemnă din Numeri 6:24-26. Ştii cum începe versetul? Începe astfel: „Domnul să te binecuvânteze.” După cum poţi vedea, subiectul rugăciunii este Dumnezeu. De îndată ce cuvintele binecuvântării ne ies de pe buze, trebuie să realizăm că doar Domnul poate să binecuvânteze. El este sursa, tu şi cu mine suntem doar canale prin care se revarsă această binecuvântare.

  Începe chiar de astăzi să păstrezi în minte că tu eşti copilul unui Dumnezeu căruia îi face plăcere să binecuvânteze. Astăzi, Dumnezeul cerului va revărsa asupra ta „belşug de binecuvântare” (Maleahi 3:10), iar tu, la rândul tău, vei duce binecuvântare altora. Un simplu „Dumnezeu să te binecuvânteze”, ieşit de pe buzele tale sau scris de mâna ta, va fi suficient pentru a umple de speranţă un suflet îngrijorat. Tu eşti un agent al binecuvântărilor Dumnezeului atotputernic.

  #Dumnezeusătebinecuvânteze #speranţăşicuraj

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sătul să fi bun

  A fi bun - a fi ascultător așa cum îți cere Dumnezeu - înseamnă a fi pregătit pentru ce are Dumnezeu mai bun să ofere.

  Curăță-ți inima!

  Vrei o viață în care interiorul tău să fie la fel de frumos ca exteriorul? Atunci lasă-L pe Isus să îți curețe inima. Nu vei fi perfect de partea asta a cerului, dar măcar nu vei fi un fățarnic.

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Robul lui Dumnezeu

  Odată ce ești convins că Dumnezeu te iubește și că îți vrea binele, atunci nu ți se mai pare deloc nebunesc sau greu să Îl iubești la rândul tău.

  Publicate astăzi

  Sătul să fi bun

  A fi bun - a fi ascultător așa cum îți cere Dumnezeu - înseamnă a fi pregătit pentru ce are Dumnezeu mai bun să ofere.

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Model perfect

  Dacă ne mărturisim păcatele și le abandonăm, dacă venim la Isus în pocăință și în umilința sufletului, recunoscându-ne incapacitatea de a îndepărta chiar și un punct sau o pată de păcat și sprijinindu-ne numai pe meritele Mântuitorului crucificat, putem aștepta iertarea, căci cuvântul Lui e garantat. GÂNDESC MAI DEPARTE Se află ceva în viața mea care mă împiedică să-L urmez pe Hristos fără rezerve?

  A hűség követelménye

  „Te azért a munkának terhét hordozzad, mint Jézus Krisztus jó vitéze.” (2Tim 2:3)Krisztus katonái vagyunk,...

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...