Dumnezeu să te binecuvânteze

  Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos. (Efeseni 1:3)

  Nu ştim nici cine a făcut-o şi nici de ce, dar mesajul desenat în zăpada adunată pe spaţiul de parcare al spitalului a atras atenţia tuturor. Angela Washek, o infirmieră care lucra la Secţia de terapie intensivă, ne povesteşte că o tânără a cărei mamă nu s-a trezit din anestezie după o operaţie chirurgicală a început să plângă de îndată ce l-a citit.

  Deb Song, purtătorul de cuvânt al centrului medical, a declarat că astfel de cuvinte transmit consolare, speranţă şi dragoste atât bolnavilor, cât şi medicilor şi infirmierelor care lucrează în spital. „Căutăm să aflăm cine a scris acest mesaj, care a putut să aducă un zâmbet pe feţele mai multor membri ai personalului şi pe feţele pacienţilor”, a spus el.

  Vrei să ştii în ce consta mesajul? Spunea simplu: „Dumnezeu să te binecuvânteze.” Nu este nevoie să-ţi însuşeşti expresii pretenţioase, nici fraze pompoase, pentru ca oamenii care ne înconjoară să primească un cuvânt de încurajare. Un simplu şi sincer „Dumnezeu să te binecuvânteze” cuprinde toată forţa necesară pentru a schimba permanent cursul gândurilor unei persoane şi să deseneze un zâmbet pe faţa acesteia.

  Unul dintre pasajele cele mai importante şi mai frumoase din Cuvântul lui Dumnezeu este binecuvântarea solemnă din Numeri 6:24-26. Ştii cum începe versetul? Începe astfel: „Domnul să te binecuvânteze.” După cum poţi vedea, subiectul rugăciunii este Dumnezeu. De îndată ce cuvintele binecuvântării ne ies de pe buze, trebuie să realizăm că doar Domnul poate să binecuvânteze. El este sursa, tu şi cu mine suntem doar canale prin care se revarsă această binecuvântare.

  Începe chiar de astăzi să păstrezi în minte că tu eşti copilul unui Dumnezeu căruia îi face plăcere să binecuvânteze. Astăzi, Dumnezeul cerului va revărsa asupra ta „belşug de binecuvântare” (Maleahi 3:10), iar tu, la rândul tău, vei duce binecuvântare altora. Un simplu „Dumnezeu să te binecuvânteze”, ieşit de pe buzele tale sau scris de mâna ta, va fi suficient pentru a umple de speranţă un suflet îngrijorat. Tu eşti un agent al binecuvântărilor Dumnezeului atotputernic.

  #Dumnezeusătebinecuvânteze #speranţăşicuraj

  Dumnezeu să te binecuvânteze - 2017. Un simplu „Dumnezeu să te binecuvânteze”, ieşit de pe buzele tale sau scris de mâna ta, va fi suficient pentru a umple de speranţă un suflet îngrijorat. Tu eşti un agent al binecuvântărilor Dumnezeului atotputernic.

#Dumnezeusătebinecuvânteze #speranţăşicuraj
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...