Disponibil 24 de ore din zi, 7 zile din 7!

  Căci aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeu: „Iată, mă voi îngriji Eu Însumi de oile Mele şi le voi cerceta!” (Ezechiel 34:11)

  Atunci când liderii unei federaţii iau în calcul să aleagă un pastor pentru o anume biserică, ei cred că este de cuviinţă să afle părerea membrilor bisericii cu privire la trăsăturile pe care aşteaptă să le vadă în noul pastor, pentru a putea alege o persoană care să corespundă, pe cât posibil, aşteptărilor lor.

  Fără prea multe invitaţii, membrii au început să îşi exprime părerea.

  – Am dori un predicator dinamic, care să iubească evanghelizarea şi să cunoască foarte bine Biblia.

  Un altul a ridicat mâna şi a spus:

  – Părerea mea este că cei din biserica noastră au nevoie de un pastor tânăr, care să aibă copii la şcoală şi care să ne ajute să ajungem la generaţiile tinere.

  Fără întârziere, un altul s-a ridicat de pe scaun şi a răspuns:

  – Domnilor, noi aici avem nevoie de un pastor cu experienţă, care să ştie cum să relaţioneze cu diverse categorii de persoane.

  Lista se făcea tot mai lungă. În cele din urmă, după ce a ascultat părerea tuturor, un frate s-a ridicat în picioare şi le-a spus:

  – Fraţilor, tot ceea ce aţi cerut voi mi se pare a fi bun, dar singura persoană care poate răspunde tuturor cerinţelor voastre este doar Domnul Isus.

  În acel moment s-a auzit o voce:

  – El este disponibil. Puteţi să Îl alegeţi ca Păstor al vostru!

  Ce bucurie este să ştim că Isus poate, în orice clipă, în orice situaţie, să fie Păstorul vieţii noastre! El întotdeauna va fi disponibil pentru tine! De fapt, El mai este numit şi „Păstorul cel bun” (Ioan 10:11). Nu ţi se pare un lucru extraordinar că Însuşi Isus este „Păstorul cel bun” al vieţii tale? Ca un bun Păstor, El te va asculta, îţi va purta de grijă, te va însoţi atunci când ai nevoie.

  Dar ceea ce face ca Hristos să fie un Păstor extrem de bun şi diferit este faptul că El Şi-a dat viaţa pentru tine, deoarece tu eşti una dintre cele mai preţioase oi ale Sale. Iar acum, El a înviat şi trăieşte veşnic pentru a mijloci în favoarea ta (vezi Evrei 7:25). El suspină şi doreşte ca făgăduinţa din Ezechiel 34:11 să se împlinească în viaţa ta. Îl doreşti pe bunul Păstor? În Hristos găseşti un Păstor
  disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână!

  #Isuspăstorulmeu

  Disponibil 24 de ore din zi, 7 zile din 7! - 2017. Dar ceea ce face ca Hristos să fie un Păstor extrem de bun şi diferit este faptul că El Şi-a dat viaţa pentru tine, deoarece tu eşti una dintre cele mai preţioase oi ale Sale. El suspină şi doreşte ca textul de astăzi să se împlinească în viaţa ta. Îl doreşti pe bunul Păstor?

#Isuspăstorulmeu
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...