Disponibil 24 de ore din zi, 7 zile din 7!

  Căci aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeu: „Iată, mă voi îngriji Eu Însumi de oile Mele şi le voi cerceta!” (Ezechiel 34:11)

  Atunci când liderii unei federaţii iau în calcul să aleagă un pastor pentru o anume biserică, ei cred că este de cuviinţă să afle părerea membrilor bisericii cu privire la trăsăturile pe care aşteaptă să le vadă în noul pastor, pentru a putea alege o persoană care să corespundă, pe cât posibil, aşteptărilor lor.

  Fără prea multe invitaţii, membrii au început să îşi exprime părerea.

  – Am dori un predicator dinamic, care să iubească evanghelizarea şi să cunoască foarte bine Biblia.

  Un altul a ridicat mâna şi a spus:

  – Părerea mea este că cei din biserica noastră au nevoie de un pastor tânăr, care să aibă copii la şcoală şi care să ne ajute să ajungem la generaţiile tinere.

  Fără întârziere, un altul s-a ridicat de pe scaun şi a răspuns:

  – Domnilor, noi aici avem nevoie de un pastor cu experienţă, care să ştie cum să relaţioneze cu diverse categorii de persoane.

  Lista se făcea tot mai lungă. În cele din urmă, după ce a ascultat părerea tuturor, un frate s-a ridicat în picioare şi le-a spus:

  – Fraţilor, tot ceea ce aţi cerut voi mi se pare a fi bun, dar singura persoană care poate răspunde tuturor cerinţelor voastre este doar Domnul Isus.

  În acel moment s-a auzit o voce:

  – El este disponibil. Puteţi să Îl alegeţi ca Păstor al vostru!

  Ce bucurie este să ştim că Isus poate, în orice clipă, în orice situaţie, să fie Păstorul vieţii noastre! El întotdeauna va fi disponibil pentru tine! De fapt, El mai este numit şi „Păstorul cel bun” (Ioan 10:11). Nu ţi se pare un lucru extraordinar că Însuşi Isus este „Păstorul cel bun” al vieţii tale? Ca un bun Păstor, El te va asculta, îţi va purta de grijă, te va însoţi atunci când ai nevoie.

  Dar ceea ce face ca Hristos să fie un Păstor extrem de bun şi diferit este faptul că El Şi-a dat viaţa pentru tine, deoarece tu eşti una dintre cele mai preţioase oi ale Sale. Iar acum, El a înviat şi trăieşte veşnic pentru a mijloci în favoarea ta (vezi Evrei 7:25). El suspină şi doreşte ca făgăduinţa din Ezechiel 34:11 să se împlinească în viaţa ta. Îl doreşti pe bunul Păstor? În Hristos găseşti un Păstor
  disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână!

  #Isuspăstorulmeu

  Disponibil 24 de ore din zi, 7 zile din 7! - 2017. Dar ceea ce face ca Hristos să fie un Păstor extrem de bun şi diferit este faptul că El Şi-a dat viaţa pentru tine, deoarece tu eşti una dintre cele mai preţioase oi ale Sale. El suspină şi doreşte ca textul de astăzi să se împlinească în viaţa ta. Îl doreşti pe bunul Păstor? #Isuspăstorulmeu
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...