Apa vieţii

  Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieţii. (Apocalipsa 21:6)

  Pe când avea nouă ani, Rachel Beckwith a salvat viaţa a şaizeci de mii de persoane. Sunt foarte sigur că nu ai auzit niciodată vorbindu-se despre această mare ispravă, nu-i aşa? Lamentabil, media dă dovadă de o atracţie înspre publicarea lucrurilor celor mai triviale, înrudite cu politica sau comedia, şi marii eroi ai lumii trec prin faţa noastră complet ignoraţi.

  Cu puţin timp înainte de a sărbători cea de-a noua aniversare, Rachel a aflat că, din lipsa apei potabile, milioane de copii africani mureau înainte să împlinească cinci ani. Ce ar putea face o fată de nouă ani pentru aceşti copii? Răspunsul evident ar putea fi simplu: nimic! Cu toate acestea, Rachel a făcut ceea ce nici chiar ea nu şi-a închipuit. Prima dată a hotărât să se unească cu Charity Water şi să înceapă să strângă fonduri pentru proiecte de aprovizionare cu apă potabilă în folosul copiilor din Africa. Pe site-ul celor de la Charity Water, ea a publicat următorul anunţ: „De ziua mea, cer tuturor celor apropiaţi, părinţilor şi familiei, prietenilor şi apropiaţilor să dea bani în favoarea campaniei mele în loc să-mi aducă mie cadouri pentru aniversare.”

  Rachel Beckwith nu a putut să contemple realizarea visului său. În timp ce familia sa călătorea pe o autostradă din Seattle, un accident în care au fost implicate trei autovehicule a pus capăt vieţii acestei fetiţe. Auzind vestea, un mare număr de participanţi din oraşul ei au început să depună bani în contul Charity Water. Mai târziu, s-au alăturat mişcării oameni din tot statul Washington, din toată naţiunea şi din alte ţări. Datorită campaniei iniţiate de Rachel, Charity Water a strâns mai bine de un milion patru sute de mii de dolari. În acest moment, prin iniţiativa lui Rachel, mai bine de şaizeci de mii de copii au fost scăpaţi de la o moarte sigură.

  Rachel şi-a îndreptat atenţia spre a obţine apă care să stingă setea fizică a mii de persoane. Nu te interesează să împarţi „apa vieţii” cu cei care mor din cauza secetei spirituale? Este de datoria noastră să adresăm invitaţia următoare: „Şi celui ce îi este sete să vină; cine vrea să ia apa vieţii fără plată! (Apocalipsa 22:17). Să o imităm pe Rachel. Nu permite ca lumea să moară de sete, oferă-le „apa vieţii”.

  #împarteApavieţii #propovăduieştepeIsus

  Apa vieţii - 2017. Nu te interesează să împarţi „apa vieţii” cu cei care mor din cauza secetei spirituale? Este de datoria noastră să adresăm invitaţia următoare: „Şi celui ce îi este sete să vină; cine vrea să ia apa vieţii fără plată! (Apocalipsa 22:17).

#împarteApavieţii #propovăduieştepeIsus
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...