Ştiu că nu mă poţi înţelege

  Cei vii, în adevăr, măcar ştiu că vor muri, dar cei morţi nu ştiu nimic. (Eclesiastul 9:5)

  Ştiu că nu poţi să mă înţelegi, dar astăzi simt dorinţa irezistibilă de a vorbi. Absenţa ta m-a învăţat atâtea lucruri. Ultima dată când te-am văzut am vrut să te sărut, cum o făceam întotdeauna. Nu am făcut-o. Tu erai în pat, eu n-am vrut să te trezesc. M-am gândit că o să avem multe alte ocazii de a ne săruta mai târziu. Şi cât m-am înşelat! A fost altcineva care te-a îmbrăţişat, moartea care te-a prins subit în braţele ei şi nu te-a mai lăsat. Nu mai vreau să mai repet aceeaşi greşeală. Am învăţat să nu mai las să treacă vreo ocazie de a îmbrăţişa sau a săruta vreo fiinţă dragă. Poate că mâine nu mai este în viaţă.

  Visele tale au zburat în fum. Obiectivele tale s-au dezintegrat în neprevăzut. Nu te-am mai văzut crescând şi bucurându-te de copilărie. Ah! Ce diferită e viaţa mea acum! Continui să visez, continui să ating obiective. Copiii mei continuă să primească pupicii şi îmbrăţişările mele. Moartea ta m-a învăţat să fiu recunoscător.

  Caracterul tău jucăuş a lăsat o cicatrice pe fruntea mea, dar plecarea ta a lăsat o rană incurabilă în inima mea. Amintirea zâmbetului tău mare şi frumos îmi dă şi acum o plăcută senzaţie de pace; moartea ta a făcut ca tristeţea să rămână agăţată de sufletul nostru precum o iederă căţărătoare.

  Îţi era frică de întuneric şi de singurătate. Iar noi te-am lăsat în acest mormânt gol, rece şi întunecat. Din fericire, nu ai ştiut, altfel ai fi plâns şi ai fi protestat, la fel cum facem noi acum.

  José, cititorii mei sunt persoane ca şi tine, tineri cu vise şi iniţiative. Copii care trăiesc fără să-și imagineze că viaţa poate aluneca într-o clipă, chiar acum, cei care presupun că viaţa nu se poate termina nici astăzi, nici mâine, uită că moartea, acest duşman neobosit şi nesătul, stă mereu la pândă, aşteptând momentul potrivit pentru a-şi lansa ultimul atac.

  Când te-am lăsat în mormânt, mi-am însuşit cuvintele rostite de Ellen White la înmormântarea soţului ei: „Îmi încredinţez comoara Domnului, până la marea dimineaţă a învierii.” Singurătatea şi întunericul care te înconjoară vor ceda locul unei lumi în care nu va mai fi moarte, nici durere. Acolo, voi putea să te revăd şi să te sărut din nou.

  #speranţă #înviere

  Ştiu că nu mă poţi înţelege - 2017. Singurătatea şi întunericul care te înconjoară vor ceda locul unei lumi în care nu va mai fi moarte, nici durere.

#speranţă #înviere
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...