Articolul precedentPăcatul și soarele
  Articolul următorPuterea care curățește

  Nu sunt decât două grupe de persoane

  Alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi. […] Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului. (Iosua 24:15)

  Recent am citit pe internet un articol intitulat: „Nu sunt decât două grupe de persoane.” Potrivit acestui articol, tu şi cu mine aparţinem uneia dintre următoarele grupe:

  Celor care beau ceai sau celor care beau cafea.

  Celor care folosesc Mac sau celor care folosesc Windows

  Celor care mănâncă crusta de la pizza sau celor care nu o mănâncă

  Celor care preferă ketchupul sau celor care preferă muştarul.

  Celor care preferă Marvel sau celor care preferă DC-ul

  Asta poate părea amuzant, dar este foarte aproape de realitate. În ceea ce priveşte telefoanele mobile, cei care folosesc iOS-ul de la Apple şi cei care folosesc Androidul de la Google compară calitatea fiecăruia dintre aceste produse. Chiar şi dacă fiecare sistem posedă propriile avantaje, utilizatorii sunt cei care au ultimul cuvânt. Cei care folosesc Android (caracterizat de sistemul cu cod deschis) spun că se bucură de o libertate mai mare pentru a îndeplini sarcinile pe care le au la dispoziţie, pe când cei care folosesc iOS afirmă că Apple le oferă o mai bună protecţie a vieţii private. Google, dimpotrivă, „vinde” informaţiile personale ale utilizatorilor. În concluzie, totul este o chestiune de preferinţă personală.

  Ceea ce este interesant în cazul telefoanelor mobile este că întotdeauna există o a treia variantă. Dacă nu-ţi place nici iOS, nici Android, poţi folosi Black-Berry sau telefonul Windows; dacă nu-ţi plac nici calculatoarele Mac, nici cele cu sistem de operare Windows, ai posibilitatea să foloseşti Linux; dacă nu vrei nici ceai, nici cafea, poţi să bei suc; dacă nu-ţi place nici ketchupul, nici muştarul, poţi să le înlocuieşti cu maioneză sau unt, sau chiar cu nimic. Există întotdeauna o a treia opţiune pentru tine. Însă, dacă ai şti că acest „dar” va ajunge și în domeniul spiritual, acolo nu sunt decât două alegeri, nu există o a treia opţiune. Nu sunt decât două grupe: cea care aparţine lui Isus şi cea care aparţine lui Satana, binele şi răul, viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. „Alege viaţa ca să trăieşti” (Deuteronomul 30:19).

  Nu sunt decât două grupe de persoane: cei care-L urmează pe Hristos şi cei care-l urmează pe Satana. Sper ca tu, la fel ca Iosua, să-L alegi pe Mântuitorul.

  #nusuntdecâtdouăgrupe

  Nu sunt decât două grupe de persoane - 2017. Nu sunt decât două grupe de persoane: cei care-L urmează pe Hristos şi cei care-l urmează pe Satana. Sper ca tu, la fel ca Iosua, să-L alegi pe Mântuitorul.

#nusuntdecâtdouăgrupe
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...