Articolul precedentTe ucide munca ta?
  Articolul următorPământul dorește apa

  Antivirusul tău

  Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov, să-ţi trimită ajutor din locaşul Său cel Sfânt. (Psalmii 20:1,2)

  John McAfee a declarat într-un interviu pentru revista Mensa Bulletin că el a fost primul care a dezvoltat un program de protecţie antivirus pentru calculatoarele noastre. Evident, mulţi oameni îi sunt recunoscători lui John pentru că ne-a ajutat să ne protejăm calculatoarele. Totuşi, chiar şi el a fost atacat de un anumit grup de persoane: hackeri. De atunci, el a fost unul dintre obiectivele cele mai atrăgătoare pentru piraţii informatici. Pentru a se proteja de nemilosul atac cibernetic, McAfee a trebuit să-şi înregistreze aparatele sub alt nume, să-şi schimbe de mai multe ori pe zi adresa IP a calculatorului său şi să se conecteze folosind pseudonime, deoarece, dacă nu era atent, era distrus de hackeri.

  Ştii că eu şi cu tine suntem căutaţi de hackerii cei mai periculoşi din toate timpurile? Priviţi ce spune Cuvântul lui Dumnezeu: „Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, Diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită” (1 Petru 5:8). Acest hacker cunoaşte foarte bine fiecare slăbiciune a sistemului nostru de operare şi încearcă prin toate mijloacele să ne infecteze viaţa cu cel mai teribil virus: păcatul. În faţa unui hacker de asemenea natură, nu putem face prea multe prin puterea noastră. Poate nu avem altă alternativă decât să ne plângem. „Acum cine ne va scăpa?”

  Cartea Evrei conţine aceste cuvinte mângâietoare: „Astfel, fiindcă avem un Mare-Preot însemnat, care a străbătut cerurile, pe Isus, Fiul lui Dumnezeu, să rămânem tari în mărturisirea noastră. Căci n-avem un Mare-Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat. Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie” (Evrei 4:14-16).

  Pentru că Satana profită de slăbiciunile noastre pentru a ne distruge, Isus empatizează cu vulnerabilitatea noastră. Când simţi că virusul păcatului se strecoară pe deplin în viaţa ta, mergi la Isus. El îţi va da ajutorul de care ai nevoie, „să-ţi trimită ajutor din locaşul Său cel Sfânt” (Psalmii 20:2). Harul Său este antivirusul cel mai puternic din lume.

  #harulluiDumnezeu #Isusesteantivirusulmeu

  Antivirusul tău - 2017. Pentru că Satana profită de slăbiciunile noastre pentru a ne distruge, Isus empatizează cu vulnerabilitatea noastră. Când simţi că virusul păcatului se strecoară pe deplin în viaţa ta, mergi la Isus. El îţi va da ajutorul de care ai nevoie. Harul Său este antivirusul cel mai puternic din lume.

#harulluiDumnezeu #Isusesteantivirusulmeu
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...