Articolul precedentInfarct la 27 de ani!
  Articolul următorDragoste în acțiune

  Cea mai bună moştenire

  Şi, dacă suntem copii, suntem şi moştenitori: moştenitori ai lui Dumnezeu şi împreună moştenitori cu Hristos. (Romani 8:17)

  În testamentul prinţesei Diana se prevedea că la moartea ei, toată averea ei, care includea bani, bijuterii, îmbrăcăminte şi alte obiecte personale, avea să fie împărţită în două părţi egale între cei doi copii ai ei: William şi Harry. Când prinţesa a murit, în 31 august 1997, într-un tragic accident la Paris, averea ei se ridica la mai mult de douăzeci de milioane de dolari. Dar moştenitorii nu au primit această avere decât la vârsta de treizeci de ani. William, băiatul cel mare, a trebuit să aştepte până în 2012 ca să îşi primească partea, iar Harry, până în 2014. În timpul acestor ani, investiţiile şi dobânzile au transformat cele douăzeci de milioane în peste treizeci de milioane. La momentul potrivit, fiecare prinţ şi-a primit partea care îi revenea.

  Un lucru putem afirma fără să greşim: nu ar fi rău să primim în dar la ziua de naştere o moştenire de cincisprezece milioane de dolari. Dar acest lucru s-ar putea dovedi dificil pentru oricare dintre noi. Şi totuşi noi, toate fiinţele umane, avem dreptul la o moştenire care depăşeşte infinit valoarea oricărei moşteniri pământeşti. Fiind copii ai lui Dumnezeu, fiecare dintre noi poate primi o moştenire veşnică „nestricăcioasă, neîntinată şi care nu se poate vesteji” (1 Petru 1:4).

  Biblia ne oferă o imagine a ceea ce vor primi copiii lui Dumnezeu. Descriind aceste lucruri, Ioan foloseşte următoarele cuvinte: „Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era. Şi eu am văzut coborându-se din cer, de la Dumnezeu, cetatea sfântă, Noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei. Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie şi zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi poporul Lui, şi Dumnezeu Însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor” (Apocalipsa 21:1-3).

  Apoi, în versetul 7, apostolul spune: „Cel ce va birui va moşteni aceste lucruri.” Oare aceste lucruri nu valorează mai mult decât o avere de treizeci de milioane? Dar ştii ce e şi mai bun decât atât? Este faptul că atunci când ne vom primi moştenirea, Tatăl nostru cel ceresc nu va fi mort; El va fi împreună cu noi toată veşnicia.

  #omoşteniremaibună

  Cea mai bună moştenire - 2017. Atunci când ne vom primi moştenirea, Tatăl nostru cel ceresc nu va fi mort; El va fi împreună cu noi toată veşnicia.

#omoşteniremaibună
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...