Articolul precedentCând simți că îngrijorarea se apropie
  Articolul următorMâini leneșe

  Mută piatra

  Dumnezeu este ajutorul meu. (Psalmii 54:4)

  În cartea lui, Hot Illustrations for Youth Talks [Ilustraţii de neuitat pentru tineri], Wayne Rice relatează povestea unui copil care se juca liniştit în nisip. Avea camionaşe, maşinuţe, un cub de plastic şi, desigur, o lopăţică. Toată ziua făcuse drumuri şi tuneluri cu lopăţica, până când a dat peste o piatră mare în mijlocul drumului lui. Băieţelul săpă în jurul pietrei, hotărât să o mute puţin câte puţin. Dar nu putu să o dea la o parte de acolo.

  Micuţul făcu tot ce putu pentru a muta piatra enormă, dar de fiecare dată când credea că o mutase, îşi dădea seama că piatra rămăsese exact în acelaşi loc. Băiatul „ofta, se zbătea, împingea, dar tot ce a reuşit să facă a fost să îşi zdrobească mâinile. Când a obosit şi nu a mai putut, a început să plângă. În tot acest timp, tatăl lui îl privea pe fereastră. Când a văzut că băiatul a început să plângă, s-a apropiat de el şi l-a întrebat:

  – Fiul meu, de ce nu îţi foloseşti toată puterea pe care o ai?

  Printre suspine, băiatul răspunse:

  – Tata, am încercat chiar de mai multe ori. Mi-am folosit toată puterea.

  – Nu, fiule. Nu ţi-ai folosit toată puterea pe care o ai. Nu m-ai chemat.

  Atunci tatăl se aplecă, prinse piatra şi cât ai clipi din ochi, o dădu din drum.

  Dacă şi tu eşti ca mine, îmi închipui că şi tu ai luptat cu „pietre” care te împiedicau să avansezi pe drumul către cer. Care este „piatra” ta? Ai încercat să ridici obstacolele din viaţa ta de unul singur, prin forţele proprii? Ai luptat din tot sufletul tău, doar pentru a descoperi că, în cele din urmă, cazi din nou şi din nou, în aceleaşi păcate?

  Dacă eşti obosit şi frustrat de incapacitatea de a muta aceste păcate din viaţa ta, atunci acum este momentul potrivit pentru a cere ajutorul Tatălui tău ceresc. Spune-I lui Isus să vină şi să ridice pentru tine această „piatră” care pare că nu poate fi mutată din drumul tău. Poţi deja anticipa glasul Său duios care îţi spune: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare” (Isaia 41:10).

  #Dumnezeumutăpietrele #Dumnezeuîmidăputere

  Mută piatra - 2017. Dacă eşti obosit şi frustrat de incapacitatea de a muta aceste păcate din viaţa ta, atunci acum este momentul potrivit pentru a cere ajutorul Tatălui tău ceresc. Spune-I lui Isus să vină şi să ridice pentru tine această „piatră” care pare că nu poate fi mutată din drumul tău.

#Dumnezeumutăpietrele #Dumnezeuîmidăputere
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...