Articolul precedentAlcoolul tocește mintea
  Articolul următorDate despre fitochimicale

  Lupta lui Jennifer

  Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. (Ioan 14:27)

  Aş vrea să mărturisesc admiraţia mea profundă pentru Jennifer Lawrence și nu cred că sunt singurul! Dacă acest nume nu îţi este foarte cunoscut, îţi voi povesti puţin despre cariera lui Lawrence. În 2011, ea a interpretat rolul lui Mystique în X-men: Începuturi şi a câştigat un Oscar pentru rolul său ca protagonistă în filmul Silver lining playbook (2012). Poate o cunoşti datorită rolului ei, Katniss Everdeen, în faimoasa franciză cinematografică, Hunger games. Este cea mai tânără actriţă care a obţinut trei nominalizări la Oscar şi a doua cea mai tânără care a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă. Ea nu are decât 27 de ani!

  O frumuseţe exotică şi exuberantă, cu mult talent, tinereţe, avere, celebritate. Ce ar putea să îi lipsească lui Jennifer Lawrence? Ştiai că acum ea are şi un câine? Dar chiar şi aşa, având tot ce şi-ar putea dori un tânăr, viaţa lui Lawrence este departe de a fi perfectă. Jennifer, încă din copilărie, a dus o luptă cruntă împotriva anxietăţii şi nesiguranţei.

  Într-un interviu din 2014, ea declara: „Când eram la şcoală, am cedat presiunii colegilor mei de clasă. Ei mă judecau; nu eşti niciodată suficient de bună pentru ei, niciodată nu eşti pe gustul lor şi niciodată nu spun ce aşteaptă de la tine. Fiind tânără, voiam să le fac tuturor pe plac. Oare cine nu a trecut prin această experienţă? Apoi creşti, devii celebru şi îţi dai seama că situaţia este aceeaşi, doar că de un miliard de ori mai rău.” Jennifer povesteşte că văzându-se pe ea la un program de televiziune, a avut o criză de panică: „Dintr-odată, m-am simţit ca lovită şi călcată de tren, dându-mi seama cât de mulţi oameni mă văd.” Eşti şi tu cuprins de panică? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci tu şi Jennifer Lawrence aveţi nevoie de pace, o pace care trece dincolo de temeri şi simţăminte de nesiguranţă, o pace diferită de cea pe care o oferă lumea. Cu alte cuvinte, tu ai nevoie de Hristos. Vestea bună este că El doreşte să îţi dea pacea Sa. Mesajul Lui pentru tine astăzi este: „Să nu îţi fie teamă, nu te îngrijora, Eu sunt cu tine.” Să ai o zi în care să îţi laşi viaţa în compania lui Hristos.

  #pacealuiHristos

  Lupta lui Jennifer - 2017. Tu ai nevoie de Hristos. Vestea bună este că El doreşte să îţi dea pacea Sa. Mesajul Lui pentru tine astăzi este: „Să nu îţi fie teamă, nu te îngrijora, Eu sunt cu tine.” Să ai o zi în care să îţi laşi viaţa în compania lui Hristos.

#pacealuiHristos
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...