Articolul precedent„Mâncând” pâinea vieții
  Articolul următorPrețios în ochii Săi

  140 de caractere

  Voi păzi Legea Ta necurmat, totdeauna şi pe vecie. (Psalmii 119:44)

  Foarte probabil utilizezi sau cel puţin ai auzit vorbindu-se despre faimoasa reţea de socializare Twitter; dacă nu, îl vei folosi probabil cu etichetele din această carte care te vor încuraja să încerci asta. Cu Twitter, ai ocazia să împărtăşeşti tot ceea ce vrei, oricând, iar când o faci, foloseşti mai puţin de 140 de caractere. Această cantitate de litere şi de spaţii ar părea nesemnificativă, dar permite-mi să-ţi spun că a fost suficientă pentru a declanşa evenimente aşa de măreţe precum Revoluţia egipteană din 2011, protestele electorale din Iran şi manifestaţiile din Moldova în 2009. După cum poţi să vezi, o reţea de socializare poate schimba lumea. Am putea şi noi, creştinii, să profităm, de Twitter pentru a răspândi Evanghelia? Recent, am avut un acces de râs, atunci când ventrilocul şi comediantul creştin Taylor Mason a spus, printr-una din marionetele sale, că va rezuma toată Biblia printr-un tweet. Când comediantul a întrebat marioneta cum ar rezuma cele Zece Porunci, ea a răspuns printr-un singur cuvânt: „Nu.” Când o întreba cum ar rezuma Apocalipsa, a spus că o va rezuma în două cuvinte: „Oh, oh”.

  Poate râzi, dar dă-mi voie să-ţi confirm că cineva a rezumat efectiv Biblia pe Twitter. Vorbesc despre Chris Juby. Acest twetter cu numele @biblesummary a rezumat Biblia în 1 189 de tweeturi, unul pentru fiecare capitol. Permite-mi să-ţi împărtăşesc câteva.

  Geneza 1: Dumnezeu a creat cerul, pământul şi tot ceea ce se găseşte acolo. L-a creat pe om după Chipul Său şi i-a dat lumea în stăpânire.

  Geneza 20: Eu sunt Domnul Dumnezeul tău. Onorează-L pe Domnul mai presus de toate, păzeşte Sabatul, cinsteşte pe părinţi şi nu face rău aproapelui.

  Romani 8: Legea Duhului ne-a eliberat. Noi suntem copii ai lui Dumnezeu şi moştenitori cu Hristos. Nimic nu ne poate despărţi de dragostea lui Dumnezeu.

  Apocalipsa 22: Râul vieţii iese din tronul lui Dumnezeu. „Iată, Eu vin curând.” Amin! Vino, Doamne Isuse!

  Din fericire, Dumnezeu nu este limitat la 140 de caractere. Noi avem Biblia şi întregul mesaj de speranţă, de iertare şi de mântuire. Tu poţi precum psalmistul să pui în practică acest mesaj sau să-l împărtăşeşti, precum Chris Juby, în 140 de caractere sau mai mult. Ce aştepţi?

  #împărtăşeşteCuvântul

  140 de caractere - 2017. Dumnezeu nu este limitat la 140 de caractere. Noi avem Biblia şi întregul mesaj de speranţă, de iertare şi de mântuire. Tu poţi precum psalmistul să pui în practică acest mesaj sau să-l împărtăşeşti, precum Chris Juby, în 140 de caractere sau mai mult. Ce aştepţi?
#împărtăşeşteCuvântul
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  La ceasul al șaselea

  Este ceva ce te reține încă departe de Mântuitorul tău? Încă ai dubii dacă poți fi iertat și salvat? Te îngrijorează neputința ta de a învinge slăbiciunile și păcatul pe deplin? Ce anume te-ar face să crezi că El a murit și apoi a lăsat mântuirea pe baza performanțelor tale? Suntem mântuiți prin har, prin credință, iar aceasta nu vine de la noi, ci este darul lui Dumnezeu. Pur și simplu, cere acest dar!

  Anul celor șase împărați

  Când simți că Stăpânul inimii tale sau al familiei și al planurilor tale ar trebui schimbat, nu te grăbi; gândește-te mai întâi cu cine ai vrea să-L înlocuiești. Ține minte că, într-o lume pe care omul a pus-o la picioarele lui Satana, tu nu-ți poți fi singur stăpân. Deci spune mai bine ca ucenicii: „Doamne, la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice.” Nu există o altă opțiune nedistructivă!

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...