Articolul precedentScapă de durerea de cap
  Articolul următorEram flămând şi însetat

  Împărtăşeşte cu ei

  Şi dacă vii cu noi, te vom face să te bucuri de binele pe care ni-l va face Domnul.(Numeri 10:32)

  Astăzi aş vrea să vă vorbesc un pic mai mult despre reţelele de socializare şi despre impactul lor asupra vieţilor noastre. Au existat vremuri în care o ştire avea nevoie de luni bune pentru a trece de la un continent la altul. Trimiterea unei poze dintr-un oraş în altul putea să dureze zile şi săptămâni. Astăzi, cu presiunea apăsării unei clape de pian, un singur clic şi putem dezvălui o informaţie sau trimite o poză. Mă refer la ceea ce numim în mod curent „share”.

  De exemplu, Facebook are o opţiune numită „share”, datorită căreia orice material publicat de vreo persoană apare de asemenea şi pe peretele meu şi este vizibilă tuturor prietenilor mei. Pe Twitter, această opţiune se numeşte retweet şi permite de asemenea să participi la transmiterea informaţiei. Până nu de mult, Barack Obama deţinea recordul mesajului cel mai răspândit. Ştii care mesaj este cel mai împărtăşit din lume, în momentul în care scriu aceste rânduri? Celebra poză împărtăşită de Ellen DeGeneres în noaptea decernării premiilor Oscar din 2014.

  Această poză, împărtăşită de 2 300 000 de ori, o arată pe Ellen înconjurată de celebrităţi precum Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Meryl Steep, Brad Pitt, Angelina Jolie, Channing Tatum, Kevin Spacey şi Lupita Nyong’o.

  Anumite persoane împărtăşesc sau retweet toate glumele, fără distincţie, alţii tind să propage ştiri bizare şi senzaţionale. Ce împărtăşeşti tu pe reţelele de socializare? Încă şi mai important: Ce pui pe „peretele” vieţii tale. Poate îţi place să repeţi comentarii politice, tehnice, sportive sau teatrale… Acum trebuie să ştii că este un mesaj special care trebuie împărtăşit cu toată lumea un mesaj care trebuie să fie cunoscut de toţi prietenii tăi, o veste bună pe care toţi au nevoie să o retweet: dragostea lui Dumnezeu pentru fiecare fiinţă umană este fără limite.

  Dar în versetul zilei, Moise i-a promis socrului său „tot binele” pe care Domnul i-l va da. Meditează un moment: „Câte lucruri bune ţi-a dat Domnul?” Vreau să te rog să nu păstrezi pentru tine aceste veşti bune, împărtăşeşte-le, dă-le retweet. Lumea are nevoie să cunoască mai mult dragostea divină, iar tu poţi fi un instrument în acest lanţ. Astăzi poţi să fii un colaborator al lui Dumnezeu, un mesager al veştii bune a mântuirii. A făcut Dumnezeu ceva măreţ în viaţa ta? Ai experimentat harul Său salvator? Atunci nu-l păstra doar pentru tine. Împărtăşeşte-l!

  #împărtăşeşteexperienţata #dăretweetexperienţeitale

  Împărtăşeşte cu ei - 2017. Lumea are nevoie să cunoască mai mult dragostea divină, iar tu poţi fi un instrument în acest lanţ. Astăzi poţi să fii un colaborator al lui Dumnezeu, un mesager al veştii bune a mântuirii. A făcut Dumnezeu ceva măreţ în viaţa ta? Atunci nu-l păstra doar pentru tine. Împărtăşeşte-l!
#împărtăşeşteexperienţata #dăretweetexperienţeitale
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...