Articolul precedentScapă de durerea de cap
  Articolul următorEram flămând şi însetat

  Împărtăşeşte cu ei

  Şi dacă vii cu noi, te vom face să te bucuri de binele pe care ni-l va face Domnul.(Numeri 10:32)

  Astăzi aş vrea să vă vorbesc un pic mai mult despre reţelele de socializare şi despre impactul lor asupra vieţilor noastre. Au existat vremuri în care o ştire avea nevoie de luni bune pentru a trece de la un continent la altul. Trimiterea unei poze dintr-un oraş în altul putea să dureze zile şi săptămâni. Astăzi, cu presiunea apăsării unei clape de pian, un singur clic şi putem dezvălui o informaţie sau trimite o poză. Mă refer la ceea ce numim în mod curent „share”.

  De exemplu, Facebook are o opţiune numită „share”, datorită căreia orice material publicat de vreo persoană apare de asemenea şi pe peretele meu şi este vizibilă tuturor prietenilor mei. Pe Twitter, această opţiune se numeşte retweet şi permite de asemenea să participi la transmiterea informaţiei. Până nu de mult, Barack Obama deţinea recordul mesajului cel mai răspândit. Ştii care mesaj este cel mai împărtăşit din lume, în momentul în care scriu aceste rânduri? Celebra poză împărtăşită de Ellen DeGeneres în noaptea decernării premiilor Oscar din 2014.

  Această poză, împărtăşită de 2 300 000 de ori, o arată pe Ellen înconjurată de celebrităţi precum Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Meryl Steep, Brad Pitt, Angelina Jolie, Channing Tatum, Kevin Spacey şi Lupita Nyong’o.

  Anumite persoane împărtăşesc sau retweet toate glumele, fără distincţie, alţii tind să propage ştiri bizare şi senzaţionale. Ce împărtăşeşti tu pe reţelele de socializare? Încă şi mai important: Ce pui pe „peretele” vieţii tale. Poate îţi place să repeţi comentarii politice, tehnice, sportive sau teatrale… Acum trebuie să ştii că este un mesaj special care trebuie împărtăşit cu toată lumea un mesaj care trebuie să fie cunoscut de toţi prietenii tăi, o veste bună pe care toţi au nevoie să o retweet: dragostea lui Dumnezeu pentru fiecare fiinţă umană este fără limite.

  Dar în versetul zilei, Moise i-a promis socrului său „tot binele” pe care Domnul i-l va da. Meditează un moment: „Câte lucruri bune ţi-a dat Domnul?” Vreau să te rog să nu păstrezi pentru tine aceste veşti bune, împărtăşeşte-le, dă-le retweet. Lumea are nevoie să cunoască mai mult dragostea divină, iar tu poţi fi un instrument în acest lanţ. Astăzi poţi să fii un colaborator al lui Dumnezeu, un mesager al veştii bune a mântuirii. A făcut Dumnezeu ceva măreţ în viaţa ta? Ai experimentat harul Său salvator? Atunci nu-l păstra doar pentru tine. Împărtăşeşte-l!

  #împărtăşeşteexperienţata #dăretweetexperienţeitale

  Împărtăşeşte cu ei - 2017. Lumea are nevoie să cunoască mai mult dragostea divină, iar tu poţi fi un instrument în acest lanţ. Astăzi poţi să fii un colaborator al lui Dumnezeu, un mesager al veştii bune a mântuirii. A făcut Dumnezeu ceva măreţ în viaţa ta? Atunci nu-l păstra doar pentru tine. Împărtăşeşte-l!
#împărtăşeşteexperienţata #dăretweetexperienţeitale
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  Publicate astăzi

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!