Articolul precedentDorind să trăiești
  Articolul următorFă un legământ cu ochii tăi

  Nemurirea

  Moartea a fost înghiţită de biruinţă. (1 Corinteni 15:54)

  Într-un articol publicat pe pagina Vallewag.gawker.com este înregistrată dorinţa a cinci multimilionari: să învingă moartea şi să dea în dar nemurirea oamenilor. Cum va funcţiona asta?

  Peter Thiel, co-fondatorul Paypal, a investit o sumă enormă de bani în SENS Research Foundation. Această fundaţie declară clar pe pagina ei electronică faptul că este posibil să trăieşti neatins de orice boală, iar pentru aceasta sunt hotărâţi să facă cercetări despre întinerire cu ajutorul biotehnologiei. William Andregg, fondatorul Halcyon Molecular, o firmă dedicată cercetării nanotehnologiei, şi-a propus să descopere cum se poate trăi milioane de ani.

  Potrivit co-fondatorului Google, Segey Brin, noi avem acum ocazia să legitimăm urmărirea vieţii veşnice. Chiar şi Google a investit o sută de mii de dolari în Singularity University.

  Multimilionarul rus Dimitri Itskov a demarat programul 2045, al cărui obiectiv este să ofere umanităţii victoria asupra morţii înainte de anul 2045.

  Cu siguranţă, persoana cea mai hotărâtă să învingă moartea din acest proiect este Larry Ellison, al cincilea din topul celor mai bogaţi oameni din lume. Ellison a investit peste patruzeci de milioane de dolari în Ellison Medical Foundation pentru a găsi cele mai bune mijloace de a prelungi speranţa de viaţă.

  Intenţia de a prelungi speranţa de viaţă a fiecărei fiinţe umane estre demnă de lăudat. Dar de aici până la a pretinde că ştiinţa şi tehnologia ar putea pune capăt morţii este drum lung. Oricât de bogate ar fi aceste personaje, ar fi bine ca ele să ştie că banii nu le vor putea cumpăra niciodată nemurirea, deoarece aceasta este o trăsătură care aparţine doar lui Dumnezeu, „singurul care are nemurirea” (1 Timotei 6:16).

  Dragă tinere, trebuie să înţelegi că atâta timp cât păcatul va exista în lume, va fi şi moartea, deci nici tu nu faci excepţie. În faţa acestei realităţi de necombătut, cea mai arzătoare dorinţă a mea este ca tu să poţi repeta cuvintele psalmistului: „Viaţa îmi este necurmat în primejdie, şi totuşi nu uit Legea Ta” (Psalmii 119:109).

  Dacă vrem cu adevărat să fim nemuritori şi să învingem moartea, atunci trebuie să recurgem la Dumnezeu, iar El ne va da darul nemuririi. Dar când va fi aceasta? Când Domnul Isus va reveni şi ne va duce departe de această lume a morţii.

  #viaţaînIsus #Isusesteviaţa

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  Echinocțiul: 12 ore zi, 12 ore noapte

  Istoria lumii noastre a început cu porunca lui Dumnezeu: „Să fie lumină!” și se va încheia în mod simbolic tot cu lumina, care nu se va stinge niciodată, pentru că Însuși Domnul va fi Soarele Noului Ierusalim. Mântuitorul nostru Se autodeclară astfel: „Eu sunt Lumina lumii!” Lângă El, nimeni nu se va rătăci vreodată.

  Doisprezece ani – de la copil la prinț

  Uneori, ne trezim cu schimbări inexplicabile în viața noastră. Planurile pe care ni le facem se desființează, apar alte direcții. Pare că tot ce ne-am propus s-a anulat și nu mai înțelegem nimic. În plus, nu vine nimeni să ne explice de ce. De ce am avut un accident, de ce nu am reușit la un examen, de ce s-a stricat o relație de prietenie etc.? O sumedenie de întrebări năpădesc ființa noastră și tot așteptăm răspunsuri. Moise a primit răspunsuri abia după 68 de ani de la plecarea lui de acasă.

  Femeia bolnavă de 12 ani

  E posibil să suferi de mai multă vreme de ceva ce te macină (în corpul sau în sufletul tău). Probabil că ai trecut deja prin episoade de îngrijorare, descurajare sau chiar depresie. Necredința se poate instala ușor când suntem dezamăgiți. Istoria acestei femei care suferea de doisprezece ani a fost scrisă tocmai pentru tine și cei ce trec prin astfel de stări. Este mesajul clar că, atunci când te vei întâlni cu Mântuitorul în rugăciune, El te va asculta, va găsi cea mai bună soluție și te va elibera.

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...