Articolul precedentDorind să trăiești
  Articolul următorFă un legământ cu ochii tăi

  Nemurirea

  Moartea a fost înghiţită de biruinţă. (1 Corinteni 15:54)

  Într-un articol publicat pe pagina Vallewag.gawker.com este înregistrată dorinţa a cinci multimilionari: să învingă moartea şi să dea în dar nemurirea oamenilor. Cum va funcţiona asta?

  Peter Thiel, co-fondatorul Paypal, a investit o sumă enormă de bani în SENS Research Foundation. Această fundaţie declară clar pe pagina ei electronică faptul că este posibil să trăieşti neatins de orice boală, iar pentru aceasta sunt hotărâţi să facă cercetări despre întinerire cu ajutorul biotehnologiei. William Andregg, fondatorul Halcyon Molecular, o firmă dedicată cercetării nanotehnologiei, şi-a propus să descopere cum se poate trăi milioane de ani.

  Potrivit co-fondatorului Google, Segey Brin, noi avem acum ocazia să legitimăm urmărirea vieţii veşnice. Chiar şi Google a investit o sută de mii de dolari în Singularity University.

  Multimilionarul rus Dimitri Itskov a demarat programul 2045, al cărui obiectiv este să ofere umanităţii victoria asupra morţii înainte de anul 2045.

  Cu siguranţă, persoana cea mai hotărâtă să învingă moartea din acest proiect este Larry Ellison, al cincilea din topul celor mai bogaţi oameni din lume. Ellison a investit peste patruzeci de milioane de dolari în Ellison Medical Foundation pentru a găsi cele mai bune mijloace de a prelungi speranţa de viaţă.

  Intenţia de a prelungi speranţa de viaţă a fiecărei fiinţe umane estre demnă de lăudat. Dar de aici până la a pretinde că ştiinţa şi tehnologia ar putea pune capăt morţii este drum lung. Oricât de bogate ar fi aceste personaje, ar fi bine ca ele să ştie că banii nu le vor putea cumpăra niciodată nemurirea, deoarece aceasta este o trăsătură care aparţine doar lui Dumnezeu, „singurul care are nemurirea” (1 Timotei 6:16).

  Dragă tinere, trebuie să înţelegi că atâta timp cât păcatul va exista în lume, va fi şi moartea, deci nici tu nu faci excepţie. În faţa acestei realităţi de necombătut, cea mai arzătoare dorinţă a mea este ca tu să poţi repeta cuvintele psalmistului: „Viaţa îmi este necurmat în primejdie, şi totuşi nu uit Legea Ta” (Psalmii 119:109).

  Dacă vrem cu adevărat să fim nemuritori şi să învingem moartea, atunci trebuie să recurgem la Dumnezeu, iar El ne va da darul nemuririi. Dar când va fi aceasta? Când Domnul Isus va reveni şi ne va duce departe de această lume a morţii.

  #viaţaînIsus #Isusesteviaţa

  Nemurirea - 2017. Dacă vrem cu adevărat să fim nemuritori şi să învingem moartea, atunci trebuie să recurgem la Dumnezeu, iar El ne va da darul nemuririi. Dar când va fi aceasta? Când Domnul Isus va reveni şi ne va duce departe de această lume a morţii.
#viaţaînIsus #Isusesteviaţa
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  Patru linii la sigla Fiat

  E posibil ca Dumnezeu să ne conducă prin diferite etape și să permită transformări pe care nu le înțelegem la acel moment, pentru ca apoi să realizăm că ceea ce am trăit era cel mai potrivit program pentru perioada respectivă. Experiențele pe care Dumnezeu le permite sau le aduce în viața noastră au un singur scop, salvarea noastră. Indiferent de schimbările survenite în timp, El nu Își va schimba niciodată planul de a ne mântui. Uneori, la insistențele noastre, schimbă conjuncturi, detalii, nuanțe, dar intenția Lui de mântuire nu se poate schimba. Doar refuzul nostru cu insistență poate anula salvarea oferită de El.

  Motorul în patru timpi

  Nu suntem singuri în această lume. Prin urmare, depindem de ceilalți, iar ceilalți depind de noi. Dacă acceptăm să ne sincronizăm cu programul și cu proiectele celorlalți, putem realiza o mulțime de lucruri și putem obține o putere imensă, utilă fiecăruia, dar și la nivel comun. Dacă nu avem dispoziția de a pune puținul nostru în parteneriat cu cei din familia sau din societatea noastră, rezultatul va fi unul minuscul și vom trăi frustrarea nerealizărilor toată viața noastră. Viitorul va fi al celor ce vor să colaboreze! Atunci când i-a trimis în marea lor misiune, Mântuitorul le-a recomandat ucenicilor să nu plece singuri, ci să fie uniți, chiar și în rugăciune.

  Porunca a patra

  Imaginează-ți că timpul Sabatului este un apartament gol, pe care Dumnezeu ți-l oferă să locuiești toată viața ta, însă nu te face proprietar, ci beneficiar. Tu poți mobila apartamentul cu lucruri frumoase, speciale pentru tine, dar nu poți schimba structura lui și nu-l poți folosi în alt scop decât cel dorit de Proprietar. Bucură-te de tot ce ți-a oferit, inclusiv de prezența Lui în viața ta; invită-L în viața ta și în zilele tale de sărbătoare!

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...