Articolul precedentFă un legământ cu ochii tăi
  Articolul următorPentru ce te lupți

  Dumnezeu a prezis viitorul

  Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. (Ieremia 29:11)

  Prezicerea viitorului poate fi o activitate riscantă. Dă-mi voie să-ţi împărtăşesc câteva declaraţii „profetice” ale unor personaje strălucite, care s-au dovedit complet greşite. O scrisoare internă a companiei Western Union din 1876 spunea: „Acest aparat numit telefon prezintă prea multe lipsuri pentru a fi considerat ca mijloc de comunicare. Nu are pentru noi nicio valoare.”

  Lord Kelvin, preşedintele Royal Society, a spus în 1895: „Aparatele de zbor mai grele ca aerul sunt imposibil de fabricat.”

  Parlamentul englez a declarat următoarele despre becul electric: „Acesta nu merită atenţia oamenilor de ştiinţă.” Astăzi nu ne-am mai imagina viaţa fără el. Thomas Watson, preşedintele IBM, a declarat în 1943: „Cred că piaţa mondială pentru calculatoare este de cel mult cinci calculatoare.” Eu scriu astăzi acest mesaj de pe unul dintre miliardele de calculatoare care sunt astăzi în circulaţie.

  În 1949, revista Mecanique populaire: „În viitor, calculatoarele vor cântări o tonă şi jumătate.” Al meu cântăreşte mai puţin decât cinci cărţi. Ken Olson, fondatorul şi preşedintele de la Digital Equipment, a spus în 1977: „Nu este niciun motiv pentru ca cineva să-şi dorească un calculator acasă.” Eu am unul la îndemână toată ziua.

  Charles H. Duell, director al Biroului de Invenţii din Statele Unite, a spus în 1899: „Tot ceea ce putea fi inventat a fost deja inventat.” Nici nu vreau să comentez spusele acestui om.

  Nu există decât o singură persoană capabilă să prezică viitorul cu exactitate: Dumnezeu. Şi a făcut-o. Dacă îţi pui viaţa sub călăuzirea Sa, El va face să fii primul, şi nu ultimul (Deuteronomul 28:13), orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere (Isaia 54:17), vei alerga şi nu vei obosi (Isaia 40:31), lucrul tău va prospera (Deuteronomul 28:13). Iar, la sfârşit, vei avea „de o sută de ori mai mult” (Marcu 10:30).

  Şi în veşnicie? Ei bine, Dumnezeu a spus că tu vei trăi cu El într-un loc unde nu va mai fi moarte, nici ţipăt, nici durere. Îl vei vedea pe Dumnezeu faţă în faţă şi numele Său va fi scris pe fruntea ta (Apocalipsa 21:3,4, 22:4). Şi ce e mai bun dintre toate e că prezicerile lui Dumnezeu se împlinesc întotdeauna.

  #viitorgloriosînIsus

  Dumnezeu a prezis viitorul - 2017. Dumnezeu a spus că tu vei trăi cu El într-un loc unde nu va mai fi moarte, nici ţipăt, nici durere. Îl vei vedea pe Dumnezeu faţă în faţă şi numele Său va fi scris pe fruntea ta. Şi ce e mai bun dintre toate e că prezicerile lui Dumnezeu se împlinesc întotdeauna.
#viitorgloriosînIsus
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...