Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine. (Marcu 5:19)
Ai auzit deja despre Ray Tomlinson? El a fost primul care a folosit a-ul comercial (@) în domeniul informaticii. Tomlinson l-a folosit pentru a crea prima adresă de email: tomlinson@bbn-tenexa. De atunci, simbolul este utilizat pentru a arăta cărui server îi aparţine contul tău.
Dar @ este folosit şi cu alte scopuri. Pe reţelele de socializare, în special pe Twitter, el este prefixul numelui tău ca utilizator şi se foloseşte destul de des pentru a face referire la anumite persoane în anumite comentarii. De exemplu, când vrei să spui că tu eşti cu cineva, foloseşti @ pentru a adăuga persoana respectivă, astfel încât şi ea să aibă acces la informaţia transmisă. Care sunt persoanele adăugate cel mai des în publicaţiile tale? Cu siguranţă sunt cei mai buni prieteni, membrii familiei sau poate colegii de lucru, ţinând cont că tu petreci cea mai mare parte a timpului în compania lor.
Potrivit cu Marcu 5, după ce Isus a scos demonii care-l posedau pe gadarean, fostul posedat a dorit să-l însoţească pe Domnul. Totuşi Isus nu i-a permis. De ce? Pentru că Domnul avea pentru acest om un plan special: „Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine.” Dacă gadareanul ar fi avut Twitter la dispoziţie, probabil el şi-ar fi publicat mărturia în felul următor: @Isus m-a vindecat şi mântuit. El poate să facă acest lucru şi pentru tine @tata @mama @fraţi @verişori etc.
Viaţa noastră în ea însăşi este cea mai bună reţea de socializare prin care tu poţi împărtăşi mărturia ta personală. Probabil ai vrea să strigi în gura mare binecuvântările primite de la Domnul. Poate ai visat să pleci ca misionar în ţări îndepărtate, pentru a-ţi spune minunata experienţă. Toate acestea mi se par foarte bune, dar îţi dai seama că tu poţi fi misionar „la tine acasă”, cu apropiaţii şi cu prietenii? Şi ei au nevoie să cunoască povestea ta. Deci împărtăşeşte-o.
Spune-le cum a avut Domnul milă de tine!
#împărtăşeşteexperienţa #mărturiepersonală