Articolul precedentPentru ce te lupți
  Articolul următorTaci din gură

  Împărtăşeşte experienţa ta cu alţii

  Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine. (Marcu 5:19)

  Ai auzit deja despre Ray Tomlinson? El a fost primul care a folosit a-ul comercial (@) în domeniul informaticii. Tomlinson l-a folosit pentru a crea prima adresă de email: tomlinson@bbn-tenexa. De atunci, simbolul este utilizat pentru a arăta cărui server îi aparţine contul tău.

  Dar @ este folosit şi cu alte scopuri. Pe reţelele de socializare, în special pe Twitter, el este prefixul numelui tău ca utilizator şi se foloseşte destul de des pentru a face referire la anumite persoane în anumite comentarii. De exemplu, când vrei să spui că tu eşti cu cineva, foloseşti @ pentru a adăuga persoana respectivă, astfel încât şi ea să aibă acces la informaţia transmisă. Care sunt persoanele adăugate cel mai des în publicaţiile tale? Cu siguranţă sunt cei mai buni prieteni, membrii familiei sau poate colegii de lucru, ţinând cont că tu petreci cea mai mare parte a timpului în compania lor.

  Potrivit cu Marcu 5, după ce Isus a scos demonii care-l posedau pe gadarean, fostul posedat a dorit să-l însoţească pe Domnul. Totuşi Isus nu i-a permis. De ce? Pentru că Domnul avea pentru acest om un plan special: „Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine.” Dacă gadareanul ar fi avut Twitter la dispoziţie, probabil el şi-ar fi publicat mărturia în felul următor: @Isus m-a vindecat şi mântuit. El poate să facă acest lucru şi pentru tine @tata @mama @fraţi @verişori etc.

  Viaţa noastră în ea însăşi este cea mai bună reţea de socializare prin care tu poţi împărtăşi mărturia ta personală. Probabil ai vrea să strigi în gura mare binecuvântările primite de la Domnul. Poate ai visat să pleci ca misionar în ţări îndepărtate, pentru a-ţi spune minunata experienţă. Toate acestea mi se par foarte bune, dar îţi dai seama că tu poţi fi misionar „la tine acasă”, cu apropiaţii şi cu prietenii? Şi ei au nevoie să cunoască povestea ta. Deci împărtăşeşte-o.

  Spune-le cum a avut Domnul milă de tine!

  #împărtăşeşteexperienţa #mărturiepersonală

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Douăsprezece luni ale anului

  O lună nu este un timp prea scurt, dar nici prea lung. Prin urmare, cum ar fi dacă ai găsi un mic proiect personal pe care să-l desfășori împreună cu un prieten sau cu mai mulți? Să aveți un motiv de sărbătoare în fiecare lună încă de aici.

  Ceasul al doisprezecelea

  Oriunde ai fi căzut, oricât de departe ai fi, gândește-te la așteptarea și la bunătatea Tatălui tău, care a pregătit deja harul cu care vrea să te acopere și să te primească înapoi. Nu sta pe gânduri, încă mai poți folosi ceasul al doisprezecelea! Pentru El, încă mai este posibil să te ierte și să te primească acasă.

  Al doisprezecelea ucenic

  Poate că ai și tu uneori sentimentul că locurile sunt ocupate, că alții au fost deja chemați, că ei știu deja totul. Nu lăsa descurajarea sau resemnarea să aibă controlul; acceptă atitudinea de voluntar. Implică-te acolo unde se ivește ocazia; fii prezent la acțiunile bisericii și ale familiei tale! Echipa lui Dumnezeu fie se va completa, fie se va lărgi și atunci vei primi legitimația de titular. Nu e nevoie să faci spectacol, ci slujește cu discreție; El va ști!

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Publicate astăzi

  Douăsprezece luni ale anului

  O lună nu este un timp prea scurt, dar nici prea lung. Prin urmare, cum ar fi dacă ai găsi un mic proiect personal pe care să-l desfășori împreună cu un prieten sau cu mai mulți? Să aveți un motiv de sărbătoare în fiecare lună încă de aici.

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Răspunsul religiei

  Doamne, arată-ne mie și copiilor mei frumusețea vieții când ești Tu la cârmă! PROVOCARE: Alege astăzi un imn pe care nu l-ai mai cântat de mult și fredonează-l ori de câte ori poți!

  Sátánt a saját cselekedetei ítélik el

  „És énekelik Mózesnek, az Isten szolgájának énekét, és a Báránynak énekét, ezt mondván: Nagyok és...