Articolul precedentPentru ce te lupți
  Articolul următorTaci din gură

  Împărtăşeşte experienţa ta cu alţii

  Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine. (Marcu 5:19)

  Ai auzit deja despre Ray Tomlinson? El a fost primul care a folosit a-ul comercial (@) în domeniul informaticii. Tomlinson l-a folosit pentru a crea prima adresă de email: tomlinson@bbn-tenexa. De atunci, simbolul este utilizat pentru a arăta cărui server îi aparţine contul tău.

  Dar @ este folosit şi cu alte scopuri. Pe reţelele de socializare, în special pe Twitter, el este prefixul numelui tău ca utilizator şi se foloseşte destul de des pentru a face referire la anumite persoane în anumite comentarii. De exemplu, când vrei să spui că tu eşti cu cineva, foloseşti @ pentru a adăuga persoana respectivă, astfel încât şi ea să aibă acces la informaţia transmisă. Care sunt persoanele adăugate cel mai des în publicaţiile tale? Cu siguranţă sunt cei mai buni prieteni, membrii familiei sau poate colegii de lucru, ţinând cont că tu petreci cea mai mare parte a timpului în compania lor.

  Potrivit cu Marcu 5, după ce Isus a scos demonii care-l posedau pe gadarean, fostul posedat a dorit să-l însoţească pe Domnul. Totuşi Isus nu i-a permis. De ce? Pentru că Domnul avea pentru acest om un plan special: „Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine.” Dacă gadareanul ar fi avut Twitter la dispoziţie, probabil el şi-ar fi publicat mărturia în felul următor: @Isus m-a vindecat şi mântuit. El poate să facă acest lucru şi pentru tine @tata @mama @fraţi @verişori etc.

  Viaţa noastră în ea însăşi este cea mai bună reţea de socializare prin care tu poţi împărtăşi mărturia ta personală. Probabil ai vrea să strigi în gura mare binecuvântările primite de la Domnul. Poate ai visat să pleci ca misionar în ţări îndepărtate, pentru a-ţi spune minunata experienţă. Toate acestea mi se par foarte bune, dar îţi dai seama că tu poţi fi misionar „la tine acasă”, cu apropiaţii şi cu prietenii? Şi ei au nevoie să cunoască povestea ta. Deci împărtăşeşte-o.

  Spune-le cum a avut Domnul milă de tine!

  #împărtăşeşteexperienţa #mărturiepersonală

  Împărtăşeşte experienţa ta cu alţii - 2017. Poate ai visat să pleci ca misionar în ţări îndepărtate, pentru a-ţi spune minunata experienţă. Toate acestea mi se par foarte bune, dar îţi dai seama că tu poţi fi misionar „la tine acasă”, cu apropiaţii şi cu prietenii? Şi ei au nevoie să cunoască povestea ta. Deci împărtăşeşte-o.
#împărtăşeşteexperienţa #mărturiepersonală
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...