Articolul precedentPentru ce te lupți
  Articolul următorTaci din gură

  Împărtăşeşte experienţa ta cu alţii

  Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine. (Marcu 5:19)

  Ai auzit deja despre Ray Tomlinson? El a fost primul care a folosit a-ul comercial (@) în domeniul informaticii. Tomlinson l-a folosit pentru a crea prima adresă de email: tomlinson@bbn-tenexa. De atunci, simbolul este utilizat pentru a arăta cărui server îi aparţine contul tău.

  Dar @ este folosit şi cu alte scopuri. Pe reţelele de socializare, în special pe Twitter, el este prefixul numelui tău ca utilizator şi se foloseşte destul de des pentru a face referire la anumite persoane în anumite comentarii. De exemplu, când vrei să spui că tu eşti cu cineva, foloseşti @ pentru a adăuga persoana respectivă, astfel încât şi ea să aibă acces la informaţia transmisă. Care sunt persoanele adăugate cel mai des în publicaţiile tale? Cu siguranţă sunt cei mai buni prieteni, membrii familiei sau poate colegii de lucru, ţinând cont că tu petreci cea mai mare parte a timpului în compania lor.

  Potrivit cu Marcu 5, după ce Isus a scos demonii care-l posedau pe gadarean, fostul posedat a dorit să-l însoţească pe Domnul. Totuşi Isus nu i-a permis. De ce? Pentru că Domnul avea pentru acest om un plan special: „Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine.” Dacă gadareanul ar fi avut Twitter la dispoziţie, probabil el şi-ar fi publicat mărturia în felul următor: @Isus m-a vindecat şi mântuit. El poate să facă acest lucru şi pentru tine @tata @mama @fraţi @verişori etc.

  Viaţa noastră în ea însăşi este cea mai bună reţea de socializare prin care tu poţi împărtăşi mărturia ta personală. Probabil ai vrea să strigi în gura mare binecuvântările primite de la Domnul. Poate ai visat să pleci ca misionar în ţări îndepărtate, pentru a-ţi spune minunata experienţă. Toate acestea mi se par foarte bune, dar îţi dai seama că tu poţi fi misionar „la tine acasă”, cu apropiaţii şi cu prietenii? Şi ei au nevoie să cunoască povestea ta. Deci împărtăşeşte-o.

  Spune-le cum a avut Domnul milă de tine!

  #împărtăşeşteexperienţa #mărturiepersonală

  Împărtăşeşte experienţa ta cu alţii - 2017. Poate ai visat să pleci ca misionar în ţări îndepărtate, pentru a-ţi spune minunata experienţă. Toate acestea mi se par foarte bune, dar îţi dai seama că tu poţi fi misionar „la tine acasă”, cu apropiaţii şi cu prietenii? Şi ei au nevoie să cunoască povestea ta. Deci împărtăşeşte-o.
#împărtăşeşteexperienţa #mărturiepersonală
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...