Transformare puternică

  Duhul Domnului va veni peste tine, […] şi vei fi prefăcut într-alt om. (1 Samuel 10:6)

  Pe 21 martie 2015, l-am întâlnit pe Sandy Rodriguez. Sandy nu este o persoană celebră şi nu a făcut nicio descoperire ştiinţifică. Este un tânăr ca mine şi ca tine. Dar vreau ca şi tu să îl cunoşti?

  În acea zi eram cu un grup de prieteni, iar el ne-a povestit cum literalmente i-am smuls decizia de a se boteza pe când încă era un beţiv. Toţi m-au privit cu surpriză, iar eu le-am confirmat că l-am convins pe Sandy să se boteze când încă era sub efectul alcoolului. Îmi aduc aminte foarte bine locul exact unde i-am vorbit. Avea 14 sau 15 ani. Ce viitor îl putea aştepta pe un adolescent de vârsta lui prins de patima alcoolului? Situaţia sa era atât de deplorabilă, încât nu mă puteam aştepta la multe. Doar Evanghelia lui Isus putea să-i dea o speranţă de viaţă. Am început să-i predic şi să-i cer să accepte să fie botezat. Iar el a acceptat.

  Normal că mai multe persoane s-au opus deciziei mele de a-l boteza, spunând că Sandy nu era pregătit, că decizia lui nu va rezita, că ar trebui să aştept să aducă „roade”. În cele din urmă, un întreg şir de argumente urmăreau să mă împiedice să intru cu Sandy în apa botezului. Nu le-am acordat atenţie şi l-am botezat. Şi ce s-a întâmplat cu Sandy? În primul rând a încetat să mai bea. Acum Sandy este un lider al bisericii. A învăţat engleza, este pe punctul de a termina studiile de inginerie electromecanică şi în acelaşi timp îşi pregăteşte licenţa în matematică. Duhul lui Dumnezeu a făcut din Sandy un alt om.

  Experienţa lui Sandy îmi aminteşte de următoarele cuvinte: „Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi)” (Efeseni 2:4,5). Îţi dai seama de momentul în care am primit viaţă? Când eram morţi în păcatele noastre.

  Dragă cititor, indiferent de gravitatea situaţiei tale, a viciului, a păcatului, tu îţi poţi preda viaţa lui Isus în acest moment. Iar Dumnezeul care l-a transformat pe Sandy te va transforma şi pe tine. Nu aştepta mult timp. Fă-o acum şi nu vei regreta.

  #viaţanouă #Isusmăpoatetransforma

  Transformare puternică - 2017. Dragă cititor, indiferent de gravitatea situaţiei tale, a viciului, a păcatului, tu îţi poţi preda viaţa lui Isus în acest moment. Iar Dumnezeul care l-a transformat pe Sandy te va transforma şi pe tine. Nu aştepta mult timp. Fă-o acum şi nu vei regreta.
#viaţanouă #Isusmăpoatetransforma
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...