Articolul precedentDarul și dătătorul
  Articolul următorDând slavă lui Dumnezeu

  Succesul care bate la uşa tuturor!

  Am mai văzut apoi sub soare că nu cei iuţi aleargă, că nu cei viteji câştigă războiul, că nu cei înţelepţi câştigă pâinea, nici cei pricepuţi bogăţia, nici cei învăţaţi bunăvoinţa, ci toate atârnă de vreme şi de împrejurări. (Eclesiastul 9:11)

  Probabil ai observat deja că îl admir pe Steve Jobs. La moartea lui, lumea a pierdut un mare vizionar. Astăzi, aş vrea să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante contribuţii pe care Steve Jobs le-a adus lumii prin tehnologie.

  În 22 octombrie 2001, Jobs a prezentat lumii iPod-ul pe care se puteau citi fişiere MP3, care s-a vândut în mai mult de două sute de milioane de bucăţi şi care a revoluţionat modul în care obişnuim să ascultăm muzică. În 29 iunie 2007, după multe luni de zvonuri, Steve Jobs lansa iPhone-ul, un telefon inteligent cu ecran tactil care, de la apariţia lui pe piaţă, a devenit etalonul în materie de telefoane inteligente. În 2007 a primit şi distincţia de invenţia anului. Iar la 27 ianuarie 2010, într-una din ultimele lui prezentări în calitate de preşedinte al companiei Apple, Jobs a lansat pe piaţă iPad-ul, cea mai vândută tabletă până în ziua de astăzi.

  Ştiai că cel mai interesant lucru dintre cele menţionate mai sus este că Steve Jobs nu a inventat cititorul de MP3. Prima invenţie a fost MPMan F10, a companiei coreene, Saehan Information Systems. Primul telefon inteligent nu a fost inventat de Jobs, ci de IBM Simon Personnel Comunicator, cu prototipul lor din 1992, care a fost scos la vânzare în 1994. Steve nici măcar nu a inventat tableta, prima tabletă a fost Microsoft Table PC, scoasă pe piaţă în 2001, cam cu zece ani înainte de iPad!

  De ce ţi-am dat toate aceste informaţii? Ştiu că şi tu eşti în căutarea succesului, că vrei să te autodepăşeşti şi să reuşeşti în viaţă. Poate te întrebi cum să faci acest lucru. Solomon spune că nu este neapărat necesar să fii cel mai iute pentru a câştiga cursa, nici cel mai viteaz pentru a câştiga războiul. Steve Jobs ţi-a transmis că nu este nevoie să fii pionier într-un domeniu, să inventezi ceva pentru a reuşi. Trebuie doar să perseverezi, să faci tot ce ştii mai bine cu ceea ce ai, pentru că „noi toţi avem timp şi circumstanţe”. Ellen White spunea că „Dumnezeu ne oferă ocazii, succesul depinde de modul în care le folosim”. Tu profiţi de ocaziile care ţi-au fost date?

  #succes #perseverenţă

  Succesul care bate la uşa tuturor! - 2017. Nu este nevoie să fii pionier într-un domeniu, să inventezi ceva pentru a reuşi. Trebuie doar să perseverezi, să faci tot ce ştii mai bine cu ceea ce ai, pentru că „noi toţi avem timp şi circumstanţe”. Tu profiţi de ocaziile care ţi-au fost date?
#succes #perseverenţă
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...