Articolul precedentDând slavă lui Dumnezeu
  Articolul următorRenunțând la umflături

  Cel mai puternic!

  Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru. (Psalmii 46:1)

  Un prieten mi-a povestit o experienţă cu adevărat unică. În timp ce ţinea o campanie de evanghelizare, o vizitatoare l-a chemat la ea de urgenţă. Prietenul meu l-a chemat pe pastorul bisericii şi împreună au mers să o viziteze pe această doamnă interesată. Când au ajuns la casa ei, ea a început să plângă şi nu a mai putut rosti nici măcar un cuvânt. Pentru că situaţia nu s-a schimbat deloc, au hotărât să plece.

  După o vreme, pastorul bisericii a avut ocazia să vorbească cu acea femeie. Atunci a întrebat-o care a fost motivul pentru care nu se putea opri din plâns în acea zi. „Pastore, i-a spus ea, l-am căutat pe colegul dumneavoastră pentru că Diavolul mi-a poruncit, mi-a spus că trebuie să îl omor de îndată ce ajunge la mine. Dar când a intrat, cu el era cineva mai puternic decât Diavolul, astfel că nu m-am putut atinge de el. Am plâns pentru că nu mi-am putut duce la îndeplinire sarcina.”

  Întotdeauna mi-am pus următoarea întrebare: ce s-ar fi întâmplat cu prietenul meu dacă acel „cineva mai puternic”, Domnul nostru Isus Hristos, nu l-ar fi însoţit în acea zi, pentru a-i fi aproape? De obicei, tinerii nu acordă mare atenţie faptului că noi ducem o luptă continuă „împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac” (Efeseni 6:12). Noi luptăm împotriva unui vrăjmaş real, înzestrat cu puteri speciale. Este mult mai periculos decât Loki şi Thanos. El conduce o ceată de duhuri întunecate, care în fiecare zi răspândesc durere şi suferinţă pe planeta noastră, mai rea decât cea din Batman Begins.

  Nu aştepta ca cei din Gardienii galaxiei sau Justiţiarii să vină să te protejeze. Isus este singurul tău Apărător care te poate proteja de Satana şi de armata lui de demoni. Hristos este cel mai puternic personaj din univers. Când a fost pe acest pământ, El a învins forţele speciale ale răului zi după zi. Printr-un singur cuvânt, El a putut linişti valurile care mugeau, a vindecat oamenii de boli incurabile, la auzul vocii Sale cei mai înfricoşători draci ieşeau, mâinile Lui au înmulţit pâinile şi peştii. Da, Isus este singurul supererou din toată istoria omenirii.

  Deşi poate nu îţi dai seama, astăzi vei fi expus celor mai teribile atacuri ale vrăjmaşului oamenilor. Tu vei avea nevoie de cineva „mai puternic” decât Satana care să stea de partea ta. Astăzi, vei avea nevoie de ajutorul lui Isus.

  #Isusestecelmaiputernic #Isussingurulsupererou

  Cel mai puternic! - 2017. Deşi poate nu îţi dai seama, astăzi vei fi expus celor mai teribile atacuri ale vrăjmaşului oamenilor. Tu vei avea nevoie de cineva „mai puternic” decât Satana care să stea de partea ta. Astăzi, vei avea nevoie de ajutorul lui Isus.
#Isusestecelmaiputernic #Isussingurulsupererou
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...