Articolul precedentDând slavă lui Dumnezeu
  Articolul următorRenunțând la umflături

  Cel mai puternic!

  Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru. (Psalmii 46:1)

  Un prieten mi-a povestit o experienţă cu adevărat unică. În timp ce ţinea o campanie de evanghelizare, o vizitatoare l-a chemat la ea de urgenţă. Prietenul meu l-a chemat pe pastorul bisericii şi împreună au mers să o viziteze pe această doamnă interesată. Când au ajuns la casa ei, ea a început să plângă şi nu a mai putut rosti nici măcar un cuvânt. Pentru că situaţia nu s-a schimbat deloc, au hotărât să plece.

  După o vreme, pastorul bisericii a avut ocazia să vorbească cu acea femeie. Atunci a întrebat-o care a fost motivul pentru care nu se putea opri din plâns în acea zi. „Pastore, i-a spus ea, l-am căutat pe colegul dumneavoastră pentru că Diavolul mi-a poruncit, mi-a spus că trebuie să îl omor de îndată ce ajunge la mine. Dar când a intrat, cu el era cineva mai puternic decât Diavolul, astfel că nu m-am putut atinge de el. Am plâns pentru că nu mi-am putut duce la îndeplinire sarcina.”

  Întotdeauna mi-am pus următoarea întrebare: ce s-ar fi întâmplat cu prietenul meu dacă acel „cineva mai puternic”, Domnul nostru Isus Hristos, nu l-ar fi însoţit în acea zi, pentru a-i fi aproape? De obicei, tinerii nu acordă mare atenţie faptului că noi ducem o luptă continuă „împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac” (Efeseni 6:12). Noi luptăm împotriva unui vrăjmaş real, înzestrat cu puteri speciale. Este mult mai periculos decât Loki şi Thanos. El conduce o ceată de duhuri întunecate, care în fiecare zi răspândesc durere şi suferinţă pe planeta noastră, mai rea decât cea din Batman Begins.

  Nu aştepta ca cei din Gardienii galaxiei sau Justiţiarii să vină să te protejeze. Isus este singurul tău Apărător care te poate proteja de Satana şi de armata lui de demoni. Hristos este cel mai puternic personaj din univers. Când a fost pe acest pământ, El a învins forţele speciale ale răului zi după zi. Printr-un singur cuvânt, El a putut linişti valurile care mugeau, a vindecat oamenii de boli incurabile, la auzul vocii Sale cei mai înfricoşători draci ieşeau, mâinile Lui au înmulţit pâinile şi peştii. Da, Isus este singurul supererou din toată istoria omenirii.

  Deşi poate nu îţi dai seama, astăzi vei fi expus celor mai teribile atacuri ale vrăjmaşului oamenilor. Tu vei avea nevoie de cineva „mai puternic” decât Satana care să stea de partea ta. Astăzi, vei avea nevoie de ajutorul lui Isus.

  #Isusestecelmaiputernic #Isussingurulsupererou

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Femeia bolnavă de 12 ani

  E posibil să suferi de mai multă vreme de ceva ce te macină (în corpul sau în sufletul tău). Probabil că ai trecut deja prin episoade de îngrijorare, descurajare sau chiar depresie. Necredința se poate instala ușor când suntem dezamăgiți. Istoria acestei femei care suferea de doisprezece ani a fost scrisă tocmai pentru tine și cei ce trec prin astfel de stări. Este mesajul clar că, atunci când te vei întâlni cu Mântuitorul în rugăciune, El te va asculta, va găsi cea mai bună soluție și te va elibera.

  Douăsprezece luni ale anului

  O lună nu este un timp prea scurt, dar nici prea lung. Prin urmare, cum ar fi dacă ai găsi un mic proiect personal pe care să-l desfășori împreună cu un prieten sau cu mai mulți? Să aveți un motiv de sărbătoare în fiecare lună încă de aici.

  Ceasul al doisprezecelea

  Oriunde ai fi căzut, oricât de departe ai fi, gândește-te la așteptarea și la bunătatea Tatălui tău, care a pregătit deja harul cu care vrea să te acopere și să te primească înapoi. Nu sta pe gânduri, încă mai poți folosi ceasul al doisprezecelea! Pentru El, încă mai este posibil să te ierte și să te primească acasă.

  Al doisprezecelea ucenic

  Poate că ai și tu uneori sentimentul că locurile sunt ocupate, că alții au fost deja chemați, că ei știu deja totul. Nu lăsa descurajarea sau resemnarea să aibă controlul; acceptă atitudinea de voluntar. Implică-te acolo unde se ivește ocazia; fii prezent la acțiunile bisericii și ale familiei tale! Echipa lui Dumnezeu fie se va completa, fie se va lărgi și atunci vei primi legitimația de titular. Nu e nevoie să faci spectacol, ci slujește cu discreție; El va ști!

  Publicate astăzi

  Femeia bolnavă de 12 ani

  E posibil să suferi de mai multă vreme de ceva ce te macină (în corpul sau în sufletul tău). Probabil că ai trecut deja prin episoade de îngrijorare, descurajare sau chiar depresie. Necredința se poate instala ușor când suntem dezamăgiți. Istoria acestei femei care suferea de doisprezece ani a fost scrisă tocmai pentru tine și cei ce trec prin astfel de stări. Este mesajul clar că, atunci când te vei întâlni cu Mântuitorul în rugăciune, El te va asculta, va găsi cea mai bună soluție și te va elibera.

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Sărutul cuvintelor

  Doamne, fă Tu ca din gura noastră să iasă doar săruturi care să aline durerea celor din jur! PROVOCARE: Gândește-te la un lucru frumos pe care ai vrut să-l spui cuiva de mult timp, dar ai tot amânat! Ce-ar fi să i-l spui chiar astăzi?

  „A föld és a rajta lévő dolgok is megégnek”

  „Mert ímé, eljön a nap, lángoló, mint a sütőkemence, és olyanná lesz minden kevély és...