Articolul precedentDând slavă lui Dumnezeu
  Articolul următorRenunțând la umflături

  Cel mai puternic!

  Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru. (Psalmii 46:1)

  Un prieten mi-a povestit o experienţă cu adevărat unică. În timp ce ţinea o campanie de evanghelizare, o vizitatoare l-a chemat la ea de urgenţă. Prietenul meu l-a chemat pe pastorul bisericii şi împreună au mers să o viziteze pe această doamnă interesată. Când au ajuns la casa ei, ea a început să plângă şi nu a mai putut rosti nici măcar un cuvânt. Pentru că situaţia nu s-a schimbat deloc, au hotărât să plece.

  După o vreme, pastorul bisericii a avut ocazia să vorbească cu acea femeie. Atunci a întrebat-o care a fost motivul pentru care nu se putea opri din plâns în acea zi. „Pastore, i-a spus ea, l-am căutat pe colegul dumneavoastră pentru că Diavolul mi-a poruncit, mi-a spus că trebuie să îl omor de îndată ce ajunge la mine. Dar când a intrat, cu el era cineva mai puternic decât Diavolul, astfel că nu m-am putut atinge de el. Am plâns pentru că nu mi-am putut duce la îndeplinire sarcina.”

  Întotdeauna mi-am pus următoarea întrebare: ce s-ar fi întâmplat cu prietenul meu dacă acel „cineva mai puternic”, Domnul nostru Isus Hristos, nu l-ar fi însoţit în acea zi, pentru a-i fi aproape? De obicei, tinerii nu acordă mare atenţie faptului că noi ducem o luptă continuă „împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac” (Efeseni 6:12). Noi luptăm împotriva unui vrăjmaş real, înzestrat cu puteri speciale. Este mult mai periculos decât Loki şi Thanos. El conduce o ceată de duhuri întunecate, care în fiecare zi răspândesc durere şi suferinţă pe planeta noastră, mai rea decât cea din Batman Begins.

  Nu aştepta ca cei din Gardienii galaxiei sau Justiţiarii să vină să te protejeze. Isus este singurul tău Apărător care te poate proteja de Satana şi de armata lui de demoni. Hristos este cel mai puternic personaj din univers. Când a fost pe acest pământ, El a învins forţele speciale ale răului zi după zi. Printr-un singur cuvânt, El a putut linişti valurile care mugeau, a vindecat oamenii de boli incurabile, la auzul vocii Sale cei mai înfricoşători draci ieşeau, mâinile Lui au înmulţit pâinile şi peştii. Da, Isus este singurul supererou din toată istoria omenirii.

  Deşi poate nu îţi dai seama, astăzi vei fi expus celor mai teribile atacuri ale vrăjmaşului oamenilor. Tu vei avea nevoie de cineva „mai puternic” decât Satana care să stea de partea ta. Astăzi, vei avea nevoie de ajutorul lui Isus.

  #Isusestecelmaiputernic #Isussingurulsupererou

  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Covrigul în formă de opt

  Cine nu caută decât exteriorul lucrurilor va descoperi că în interior nu primește nimic. Ceea ce face ca lucrurile să fie strălucitoare și ispititoare dispare odată cu lumina reflectoarelor, iar ceea ce rămâne este golul desenat de fosta lor strălucire, de cele mai multe ori un gol imens.

  Opturi la poligon

  Dacă din partea unui instructor de conducere auto accepți cerința de a repeta iar și iar, până înveți bine un exercițiu, de ce te superi atât de repede când Învățătorul divin îți cere să repeți un lucru până îl deprinzi cum trebuie?

  Porunca a opta

  Nu este un lucru nesemnificativ când știrbești bunul nume al cuiva și este deosebit de important să nu tăcem când cineva este discreditat pe nedrept sau fără argumente solide. Tăcerea poate fi un hoț.

  Al șaptelea simț?

  Încă de pe acum, noi ne putem dezvolta capacitățile și îndemânările, fiindcă dorința lui Dumnezeu este să creștem în toate privințele.

  Publicate astăzi

  Covrigul în formă de opt

  Cine nu caută decât exteriorul lucrurilor va descoperi că în interior nu primește nimic. Ceea ce face ca lucrurile să fie strălucitoare și ispititoare dispare odată cu lumina reflectoarelor, iar ceea ce rămâne este golul desenat de fosta lor strălucire, de cele mai multe ori un gol imens.

  După ce nu voi mai fi

  Concentrează-te mai puțin pe stresul care îți stă în față și scoate ce poți mai bun din tine. Lasă urme bune oriunde mergi. Despre tine să se spună cuvinte bune. Țintește excelența tot timpul. La final, tot ceea ce facem transmite ceva despre noi. Fă tot ce ține de tine ca să transmiți pozitivitate oriunde te conduce Dumnezeu.

  Eu n-o să mă las dominat

  Ţine minte, mai ales în timpul ispitei, că Dumnezeu însuşi te va întări, te va ajuta şi te va susţine cu mâna Sa neprihănită!

  Ellen G. White (1827–1915)

  Doamne, ajută-ne să prețuim descoperirea profetică și să fim preocupați de voia Ta descoperită prin profeții Tăi! PROVOCARE: Oferă-i unui tânăr o carte scrisă de Ellen White! Ajută-l să înțeleagă de ce aceste scrieri ale ei sunt atât de importante!

  Az egyetlen valódi kincs: az igaz jellem

  „Korall és kristály említni sem való, a bölcsesség ára drágább a gyöngyöknél.” (Jób 28,18)„Az isteni...