Articolul precedentDarul neputinței
  Articolul următorUn remediu pentru vinovăție

  Ce vei face cu mesajul?

  Deci ce am văzut şi am auzit, aceea vă vestim şi vouă, ca şi voi să aveţi părtăşie cu noi. Şi părtăşia noastră este cu Tatăl şi cu Fiul Său, Isus Hristos. (1 Ioan 1:3)

  Una dintre cele mai semnificative contribuţii ale tehnologiei în viaţa noastră este mesageria instant. Deşi mesajele scrise au existat cu mult înaintea apariţiei internetului şi a telefoanelor inteligente, apariţia acesteia a redus considerabil costurile, permiţându-ne să trimitem ceva mai mult decât mesaje.

  Astăzi, mulţumită aplicaţiilor precum iMessage, BBM, Line, Tango sau altele, poţi trimite mesaje la toate contactele tale foarte rapid şi sigur.

  În 2014, s-a întâmplat ceva foarte interesant cu cea mai utilizată aplicaţie de mesagerie, Whatsapp. Astfel, datorită a două liniuţe bifate, verzi, care apar lângă mesaj, poţi să ştii când a primit destinatarul mesajul, deşi acest lucru nu înseamnă că acel mesaj a fost citit. La mijlocul anului 2014, când cealaltă persoană citea mesajul, liniuţele îşi schimbau culoarea, din verde în albastru. Acest lucru a declanşat o avalanşă de comentarii, de glume, de plângeri, de poveşti etc.

  De ce atâta agitaţie? Ei bine, cred că ştii ce simţim cu toţii atunci când trimitem un mesaj unui prieten, ştim că a primit mesajul, că l-a citit, dar vedem că nu răspunde. Frustrant, nu-i aşa?

  Acum aş vrea să medităm împreună la un lucru. Eu şi cu tine, noi am primit Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu. Multe persoane s-au jertfit pentru ca noi să îl putem primi şi, citindu-l în fiecare zi, noi putem primi multe binecuvântări, printre care şi mântuirea. Dar, la fel ca un mesaj de pe Whatsapp, nu este suficient să îl citeşti. Autorul lui aşteaptă şi un răspuns din partea noastră şi intenţia Lui este foarte clar exprimată în unele versete: „Fiule, dă-mi inima ta” (Proverbele 23:26); „Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20) sau „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă” (Matei 11:28).

  Astăzi, tu ai citit mesajul pe care ţi l-a trimis Dumnezeu, acum El aşteaptă să Îi răspunzi. Nu lăsa să vadă că doar ai citit mesajul, Domnul doreşte cu ardoare să afle răspunsul tău.

  #răspundelamesaj #Dumnezeuaşteaptăunrăspuns

  Ce vei face cu mesajul? - 2017. Astăzi, tu ai citit mesajul pe care ţi l-a trimis Dumnezeu, acum El aşteaptă să Îi răspunzi. Nu lăsa să vadă că doar ai citit mesajul, Domnul doreşte cu ardoare să afle răspunsul tău.
#răspundelamesaj #Dumnezeuaşteaptăunrăspuns
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...