Articolul precedentScoală-te și mănâncă
  Articolul următor„Ce faci tu aici?”

  Dumnezeu ne va da

  Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd. (Evrei 11:1)

  Îmi cer scuze că vă deranjez, domnule Müller. Aş vrea să vă spun că toţi copiii aşteaptă micul dejun, dar nu avem nimic să le dăm.” Aşa a început ziua lui George Müller, „Părintele orfanilor”. Müller s-a ridicat şi s-a îndreptat spre sala de mese, unde trei sute de copii erau aşezaţi la masă, cu farfuriile goale în faţă.

  Când unul din copilaşi îl întrebă unde era mâncarea, Müller a răspuns: „Dumnezeu ne va da, copilul meu.”

  Ajuns la sala de mese, el i-a rugat pe copii să îşi plece capul şi să se roage: „Tatăl nostru iubit, îţi mulţumim pentru hrana pe care o vei procura astăzi pentru noi. Amin.” George habar nu avea de unde putea să vină hrana, dar el credea cu tărie că Dumnezeu va trimite micul dejun. În acel moment, cineva bătu la uşă.

  Când Müller a deschis uşa, l-a văzut pe brutar. „Ieri seară, spuse el, nu am putut să dorm, gândindu-mă că voi aveţi nevoie de pâine.” Câteva minute mai târziu, din nou se auzi o bătaie la uşă. Era lăptarul: „Domnule Müller, spuse el, s-a stricat roata de la trăsura mea. Am nevoie de ajutorul copiilor. V-am adus zece sticle de lapte pe care să le folosiţi.” Astfel, Dumnezeu a făcut rost de micul dejun pentru copii, folosindu-se de brutar şi lăptar.

  În toată lucrarea sa, Müller a fost tată pentru mai mult de zece mii de orfani. Cum a putut face acest lucru? Iată răspunsul pe care îl găsim într-un jurnal englez scris de Janet şi Geoff Benge: „Dl Müller a arătat lumii că totul venea ca răspuns la rugăciune. Raţionalismul epocii râdea de această declaraţie, dar faptele au rămas.” – Pere d’orphelins [Părintele orfanilor], p. 196.

  Rugăciunea este mijlocul pe care ni l-a dat Dumnezeu ca să obţinem ceea ce pare imposibil. Nu renunţa niciodată la rugăciune. Nu obosi să ceri. Nu înceta să crezi. Este adevărat că, pentru mulţi, rugăciunea este un ritual străvechi şi iraţional, dar rezultatele rugăciunii sunt evidente. Dumnezeul care a fost cu Müller este acelaşi care va fi cu tine şi care îţi va da tot ce ai nevoie. Dacă la „Dumnezeu totul este cu putinţă” (Matei 19:26), nu înceta să apelezi la El şi să Îi ceri tot ce ai nevoie. Tu poţi avea asigurarea că vei primi ceea ce acum nu poţi vedea.

  #Dumnezeupoatetot #putereacredinţei

  Dumnezeu ne va da - 2017. Rugăciunea este mijlocul pe care ni l-a dat Dumnezeu ca să obţinem ceea ce pare imposibil. Nu renunţa niciodată la rugăciune. Nu obosi să ceri. Nu înceta să crezi.
#Dumnezeupoatetot #putereacredinţei
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...