Articolul precedentCine m-a învaţat să mă tem
  Articolul următorTrebuia să mor?

  Aprobarea Maestrului

  Caut eu oare, în clipa aceasta, să capăt bunăvoinţa oamenilor sau bunăvoinţa lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aş mai căuta să plac oamenilor, n-aş fi robul lui Hristos. (Galateni 1:10)

  Se povesteşte că Giuseppe Verdi, la terminarea primului concert public, a primit multe ovaţii din partea oamenilor. Publicul a aplaudat îndelung, dar Giuseppe nu a schiţat nici cea mai mică expresie de bucurie la auzul acestui zgomot. Dintr-odată, el a început să râdă şi să savureze aplauzele. Ce a produs schimbarea de atitudine? Giuseppe ştia că munca lui nu era completă până nu primea aprobarea maestrului lui. Văzându-l pe maestru că zâmbeşte şi aplaudă, şi-a dat seama că totul a mers bine. El aştepta aprobarea lui.

  Cine este maestrul tău? Maestrul vieţii tale? Din partea cui aştepţi aprobarea supremă? Trăim într-o epocă în care măgulirile reciproce sunt la ordinea zilei. Eu te măgulesc, tu mă măguleşti înapoi. Sunt eu maestrul vieţii tale? Eşti tu maestrul? Singurul care ne poate ajuta să trăim cu înţelepciune, pentru că a fost singurul care şi-a trăit viaţa astfel, este Isus. În consecinţă, El trebuie să fie maestrul vieţii fiecăruia dintre noi. Astfel, tot ceea ce facem în toată existenţa noastră pe pământ trebuie să aibă ca obiectiv suprem să obţinem un zâmbet de pe buzele Maestrului maeştrilor.

  În Epistola către corinteni, Pavel declara: „Pentru că nu cine se laudă singur va fi primit, ci acela pe care Domnul îl laudă” (2 Corinteni 10:18). Înţelegi cine este demn să primească aprobare? „Acela pe care Domnul îl laudă.” Ce declaraţie uimitoare! Într-o zi, Mântuitorul nostru, Regele regilor şi Domnul domnilor, se va ridica în faţa întregului univers pentru a te lăuda, pentru a recunoaşte în faţa tuturor că ai reuşit, că ai ştiut să profiţi de viaţa ta, că ai fost un ucenic excelent.

  Îţi poţi imagina câtă bucurie va fi în acea zi?

  Barca vieţii tale nu trebuie să îşi ajusteze pânzele după părerile lumii acesteia. Nu te încrede în satisfacţia falsă pe care ţi-o dă aprobarea omenească. Hotărăşte-te ca în viaţa ta să obţii aprobarea divină. Trăieşte în aşa fel încât acţiunile tale să îi aducă un zâmbet Maestrului.

  #trăieştepentruHristos

  Aprobarea Maestrului - 2017. Barca vieţii tale nu trebuie să îşi ajusteze pânzele după părerile lumii acesteia. Nu te încrede în satisfacţia falsă pe care ţi-o dă aprobarea omenească. Hotărăşte-te ca în viaţa ta să obţii aprobarea divină. Trăieşte în aşa fel încât acţiunile tale să îi aducă un zâmbet Maestrului.
#trăieştepentruHristos
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...