Cadoul companiei aeriene

  De aceea şi Eu vă spun: cereţi şi vi se va da. (Luca 11:9)

  Niciodată nu am folosit serviciile liniei aeriene WestJet, dar mi-ar fi plăcut să o fac, mai ales după ce am văzut campania lor de Crăciun, în 2013. La una din porţile de îmbarcare ale aeroportului, au pus un Moş Crăciun digital interactiv, cerându-le pasagerilor să îi spună ce îşi doresc să primească de Crăciun.

  În materialul video pe care compania l-a încărcat pe canalul de YouTube, putem vedea cum pasagerii, după ce şi-au scanat biletele, s-au amuzat spunându-i Moş Crăciunului îmbrăcat în albastru, ce ar dori să primească. Câţiva dintre ei au cerut o cameră digitală, alţii jucării, şosete şi alţii telefoane mobile sau tablete.

  Câţiva au cerut cărţi, o persoană a cerut chiar un televizor inteligent cu un ecran mare. Cu toţii s-au distrat spunând ce îşi doreau.

  Foarte probabil, majoritatea dintre ei credeau că totul a fost doar un joc inocent al companiei aeriene. Probabil că au şi uitat de dorinţele lor de îndată ce au urcat la bordul avionului. În cele din urmă, după câteva ore de zbor, avionul a ajuns la destinaţie şi toţi pasagerii s-au îndreptat înspre benzile rulante pentru a-şi recupera bagajele.

  Când au ajuns acolo, au găsit terminalul frumos împodobit cu luminiţe, muzică pe fundal şi fulgi albi din confetti care semănau cu zăpada ce cade din cer. Singurul lucru ciudat era că bagajele lor nu ieşeau pe bandă. După un moment de aşteptare, banda a început să se mişte, dar în locul bagajelor, au ieşit cutii de carton învelite în hârtie de cadouri, cu numele fiecărui pasager pe ele. Mare a fost surpriza tuturor să constate că, într-adevăr, compania aeriană le făcuse cadou tot ceea ce ei ceruseră!

  Ştiai că Dumnezeu a promis că, dacă Îi ceri ceva, El îţi va da? Dar, spre deosebire de WestJet, care a primit cereri şi a dăruit cadouri doar de Crăciun, Domnul este gata să îţi dea cadouri fantastice în fiecare zi din viaţa ta. Este posibil ca problema să fie că tu îi ceri doar şosete, când ai putea să îi ceri un lucru mai de valoare? Poate că nu ai deloc credinţă în acest Dumnezeu care îţi poate oferi totul. Cere, cere, cere!

  Responsabilitatea ta este să ceri, iar a lui Dumnezeu este să îţi dea. Desigur, pentru a cere ceva bun, trebuie să te rogi, să petreci timp în compania Lui, să Îi vorbeşti, pentru ca El să te ajute să ştii ce să Îi ceri, adică ce îţi trebuie cu adevărat în viaţa ta.

  Ce Îi vei cere Domnului? Orice ar fi, nu uita să urmezi acest sfat: „Să ceri cu credinţă, fără să te îndoieşti” (Iacov 1:6). Astăzi, Dumnezeu îţi poate da o minune.

  #credinţă #cereşiElîţivada

  Cadoul companiei aeriene - 2017. Domnul este gata să îţi dea cadouri fantastice în fiecare zi din viaţa ta. Este posibil ca problema să fie că tu îi ceri doar şosete, când ai putea să îi ceri un lucru mai de valoare? Poate că nu ai deloc credinţă în acest Dumnezeu care îţi poate oferi totul. Cere, cere, cere!
#credinţă #cereşiElîţivada
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...