Cadoul companiei aeriene

  De aceea şi Eu vă spun: cereţi şi vi se va da. (Luca 11:9)

  Niciodată nu am folosit serviciile liniei aeriene WestJet, dar mi-ar fi plăcut să o fac, mai ales după ce am văzut campania lor de Crăciun, în 2013. La una din porţile de îmbarcare ale aeroportului, au pus un Moş Crăciun digital interactiv, cerându-le pasagerilor să îi spună ce îşi doresc să primească de Crăciun.

  În materialul video pe care compania l-a încărcat pe canalul de YouTube, putem vedea cum pasagerii, după ce şi-au scanat biletele, s-au amuzat spunându-i Moş Crăciunului îmbrăcat în albastru, ce ar dori să primească. Câţiva dintre ei au cerut o cameră digitală, alţii jucării, şosete şi alţii telefoane mobile sau tablete.

  Câţiva au cerut cărţi, o persoană a cerut chiar un televizor inteligent cu un ecran mare. Cu toţii s-au distrat spunând ce îşi doreau.

  Foarte probabil, majoritatea dintre ei credeau că totul a fost doar un joc inocent al companiei aeriene. Probabil că au şi uitat de dorinţele lor de îndată ce au urcat la bordul avionului. În cele din urmă, după câteva ore de zbor, avionul a ajuns la destinaţie şi toţi pasagerii s-au îndreptat înspre benzile rulante pentru a-şi recupera bagajele.

  Când au ajuns acolo, au găsit terminalul frumos împodobit cu luminiţe, muzică pe fundal şi fulgi albi din confetti care semănau cu zăpada ce cade din cer. Singurul lucru ciudat era că bagajele lor nu ieşeau pe bandă. După un moment de aşteptare, banda a început să se mişte, dar în locul bagajelor, au ieşit cutii de carton învelite în hârtie de cadouri, cu numele fiecărui pasager pe ele. Mare a fost surpriza tuturor să constate că, într-adevăr, compania aeriană le făcuse cadou tot ceea ce ei ceruseră!

  Ştiai că Dumnezeu a promis că, dacă Îi ceri ceva, El îţi va da? Dar, spre deosebire de WestJet, care a primit cereri şi a dăruit cadouri doar de Crăciun, Domnul este gata să îţi dea cadouri fantastice în fiecare zi din viaţa ta. Este posibil ca problema să fie că tu îi ceri doar şosete, când ai putea să îi ceri un lucru mai de valoare? Poate că nu ai deloc credinţă în acest Dumnezeu care îţi poate oferi totul. Cere, cere, cere!

  Responsabilitatea ta este să ceri, iar a lui Dumnezeu este să îţi dea. Desigur, pentru a cere ceva bun, trebuie să te rogi, să petreci timp în compania Lui, să Îi vorbeşti, pentru ca El să te ajute să ştii ce să Îi ceri, adică ce îţi trebuie cu adevărat în viaţa ta.

  Ce Îi vei cere Domnului? Orice ar fi, nu uita să urmezi acest sfat: „Să ceri cu credinţă, fără să te îndoieşti” (Iacov 1:6). Astăzi, Dumnezeu îţi poate da o minune.

  #credinţă #cereşiElîţivada

  Cadoul companiei aeriene - 2017. Domnul este gata să îţi dea cadouri fantastice în fiecare zi din viaţa ta. Este posibil ca problema să fie că tu îi ceri doar şosete, când ai putea să îi ceri un lucru mai de valoare? Poate că nu ai deloc credinţă în acest Dumnezeu care îţi poate oferi totul. Cere, cere, cere! #credinţă #cereşiElîţivada
  Vladimir Polanco
  Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...