Timpul de neschimbat

  Toate îşi au vremea lor şi fiecare lucru de sub ceruri îşi are ceasul lui. – Eclesiastul 3:1

  „Timpul” este probabil cel mai blamat cuvânt din dicţionarele noastre. Când suntem supraîncărcaţi cu activităţi, avem tendinţa să spunem: „Nu am avut suficient timp să fac acest lucru.” În alte situaţii chiar spunem: „Timpul a trecut prea repede astăzi!” Şi aşa mai departe…

  Pe 16 septembrie 2010, pastorul prezbiterian Mauricio Baniski a postat pe blogul său „A Era do Reino” un poem intuitiv intitulat „It Runs in the Same Rhythm” (No mesmo ritmo ele caminha). Poezia sună astfel:

  Am încercat să opresc timpul
  Scoţând bateria de la ceas,
  Dar timpul nu s-a oprit.

  Am încercat să mă întorc în timp
  Dând ceasul înapoi,
  Dar timpul nu a venit înapoi.

  Am încercat să i-o iau înainte
  Dând ceasul înainte,
  Dar mi-am dat seama că totul a rămas la fel.

  Am încercat să fac timpul să treacă mai repede,
  Am tot încercat să îl fac să treacă mai încet,
  Dar timpul nu mi-a răspuns.

  El merge în acelaşi ritm
  De la început până la sfârşit.
  E inutil să pierzi vremea
  Timpul nu va înceta să fie timp

  Am învăţat că…
  A încerca să controlezi timpul este o pierdere a timpului pe care îl avem pentru a ne bucura de alte lucruri.

  Fiecare om primeşte 24 de ore pe care să le folosească cât mai bine. Unii oameni realizează mult în timpul acestor ore, iar alţii, foarte puţin. Pentru că timpul este de neschimbat, trebuie să încetăm să mai dăm vina pe timp şi să ne adaptăm la timpul pe care îl avem. Acest lucru poate face o diferenţă majoră în vieţile noastre!

  Timpul de neschimbat - 2018. Fiecare om primeşte 24 de ore pe care să le folosească cât mai bine. Unii oameni realizează mult în timpul acestor ore, iar alţii, foarte puţin. Pentru că timpul este de neschimbat, trebuie să încetăm să mai dăm vina pe timp şi să ne adaptăm la timpul pe care îl avem. Acest lucru poate face o diferenţă majoră în vieţile noastre!
  Alberto Timm
  Autorul acestui devoțional „Un nou început în fiecare zi”, Alberto Timm își dorește ca fiecare zi a acestui an nou să îţi aducă o experienţă mai profundă cu Domnul şi Mântuitorul nostru minunat, Isus Hristos!

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...