Făgăduința pentru azi – 5 ianuarie 2020

  „El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale.” – Psalmii 103:3

  Miliardele de microbi care stau pe pielea noastră formează un adevărat ecosistem! Ne putem lăuda astfel că suntem posesori ai unor colecţii unice de microbi, şi nu achiziționate doar de la om, ci şi din mediul înconjurător. Iată de ce igiena e atât de importantă.

  Ce să mai spunem despre igiena minții sau a inimii noastre, dacă mâinile se molipsesc atât de ușor. Cu orice parte a ființei noastre accesăm surse de infecție. Orice imagine scanată, orice sunet perceput și orice mesaj decodificat pot fi purtătoare ale unei infecții. În dreptul fiecărei persoane manifestările bolii sunt particulare, aproape unice. Nu toți reacționăm la fel când ne confruntăm cu imaginile imoralității, cu ritmul nebuniei sau cu întunericul unor capcane filosofice. Ne afectează diferit și ne vindecăm diferit. Din acest motiv nu ne salvează rețetele generale; din acest motiv fiecare e dator să se protejeze personal și din acest motiv singura și cea mai sigură vindecare vine de la Medicul care declară că ne are „săpați pe palmele Sale”. Nu ar trebui să ezit în ce privește vizita mea la cabinetul Lui în dimineața și seara fiecărei zile.

  Provocare

  Vizitează astăzi pe cineva care, din motive de suferință fizică sau descurajare spirituală, nu mai vine de o vreme la biserică. Încurajează-o pe acea persoană!

  Făgăduința pentru azi - 5 ianuarie 2020 - 2020. Vizitează astăzi pe cineva care, din motive de suferință fizică sau descurajare spirituală, nu mai vine de o vreme la biserică. Încurajează-o pe acea persoană!
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...