Articolul precedentSavurează momentele
  Articolul următorTrăiește clipa

  Făgăduința pentru azi – 22 ianuarie 2020

  „Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie.” – Psalmii 34:7

  Ursul polar este trădat în peisajul acoperit de zăpadă de nasul său negru ca tăciunele. În zilele însorite, acesta poate fi observat cu binoclul de la o distanţă de 10 kilometri. Pentru a nu fi descoperit, când se furişează spre grupurile de foci, îşi acoperă nasul cu labele. Acest lucru face ca înaintarea lui să fie mult mai dificilă, însă nu are altă soluție.

  Satana se furișează fără contenire până lângă noi cu scopul unic de a ne face rău. De foarte multe ori, ni se prezintă în ipostaze înșelătoare, în forme și culori imaculate. Inteligența noastră nu este suficientă pentru a detecta planurile lui. Chiar dacă aparenta lui nevinovăție este totuși trădată de „nasul lui negru”, noi suntem prea slabi pentru a-i decodifica toate prefăcătoriile. Din acest motiv este esențială pentru noi prezența îngerilor păzitori trimiși de Dumnezeu în viața fiecăruia. Bucură-te astăzi că lângă tine este un înger păzitor, mulțumește-I lui Dumnezeu și mergi doar pe acolo pe unde și îngerul tău poate veni fără să fie stânjenit.

  Provocare

  Ce-ar fi să stai astăzi pe lângă cineva mai mic decât tine și să-l ocrotești, să-i fii un fel de înger păzitor!

  Făgăduința pentru azi - 22 ianuarie 2020 - 2020. Ce-ar fi să stai astăzi pe lângă cineva mai mic decât tine și să-l ocrotești, să-i fii un fel de înger păzitor!
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...