Articolul precedentCătre primul meu născut
  Articolul următorCa la început

  Făgăduința pentru azi – 26 ianuarie 2020

  „Nu va frânge o trestie ruptă şi nici nu va stinge un fitil care fumegă, până va face să biruiască judecata.” – Matei 12:20

  Un arbore emană în jur de 100 de galoane (378,53 litri) de umezeală în fiecare zi! O suprafață de 4 000 de metri pătraţi de arbori poate absorbi monoxidul de carbon produs de 50 de maşini timp de 12 ore! Aceeași suprafață (4000 de metri pătraţi) de arbori de avocado poate produce aproximativ 3730 de kilograme de hrană delicioasă, iar o cultură de bananieri de aceeași suprafață, 8976 de kilograme.

  Printre temele foarte prezente în politică și educație este și cea a protejării naturii. Omenirea este foarte preocupată de conservarea a ceea ce mai există, dar și de refacerea unor zone distruse. Toate acțiunile sunt de obicei concepute din motive economice și de imagine.

  Există însă o acțiune „ecologică” de tip spiritual. În acest moment, doar Dumnezeu are acțiuni de acest fel, dar Își dorește ca și oamenii să participe. Este vorba de protejarea și refacerea celor ce sunt pe punctul de a se frânge sub povara vieții lor (din cauza păcatului; din cauza dezamăgirilor și a neîncrederii). Poate chiar tu ești în pericolul de a te prăbuși. Dacă este așa, nu uita că El nu va permite să cazi. Poate că cineva de lângă tine este gata să se prăbușească. Tu poți fi mâna prin care Dumnezeu o va susține pe acea persoană. Ieși azi din zona ta de confort.

  Provocare

  Scrie sau adresează un mesaj de încurajare, o făgăduință frumoasă cuiva care știi că trece printr-o încercare.

  Făgăduința pentru azi - 26 ianuarie 2020 - 2020. Scrie sau adresează un mesaj de încurajare, o făgăduință frumoasă cuiva care știi că trece printr-o încercare.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...