Făgăduința pentru azi – 28 ianuarie 2020

  „El trece pe ceruri ca să-ţi vină în ajutor.” – Deuteronomul 33:26

  Norii Nimbostratus sunt un amestec de nori pe mari suprafeţe, care nu prevăd nimic bun. La apariţia norilor nimbostratus, urmează averse, fără nicio îndoială. Pentru cunoscători, apariția acestui tip de nori înseamnă scoaterea umbrelei sau adăpostirea de urgență. Necunoscătorii pot fi surprinși în timp ce speră că ploaia va întârzia.

  Nu tot ce traversează cerul este vestitor de fenomene neplăcute, așa cum nu este nici vestitor de bine în mod obligatoriu. Pentru unii oameni, mișcarea planetelor, alunecarea unei stele sau comete are semnificații speciale. Pentru un creștin, există momente când, în urma rugăciunii, tot cerul se pune în mișcare și, chiar dacă nu merită, răspunsul vine prompt și neașteptat. Pentru cei care Îi cer ajutorul cu sinceritate, Dumnezeu este dispus să mobilizeze resurse nebănuite și nu este dependent de meritele noastre sau de resursele noastre, ci face acest lucru doar pentru bunătatea Lui. Azi, acest lucru este motivul pentru care ar trebui să îndrăznim să-I cerem sprijin în orice.

  Provocare

  Gândește-te la un răspuns important primit în urma unei rugăciuni. Fă un gest de recunoștință față de Dumnezeu sau față de cineva dintre semeni.

  Făgăduința pentru azi - 28 ianuarie 2020 - 2020. Gândește-te la un răspuns important primit în urma unei rugăciuni. Fă un gest de recunoștință față de Dumnezeu sau față de cineva dintre semeni.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...