Făgăduința pentru azi – 28 ianuarie 2020

  „El trece pe ceruri ca să-ţi vină în ajutor.” – Deuteronomul 33:26

  Norii Nimbostratus sunt un amestec de nori pe mari suprafeţe, care nu prevăd nimic bun. La apariţia norilor nimbostratus, urmează averse, fără nicio îndoială. Pentru cunoscători, apariția acestui tip de nori înseamnă scoaterea umbrelei sau adăpostirea de urgență. Necunoscătorii pot fi surprinși în timp ce speră că ploaia va întârzia.

  Nu tot ce traversează cerul este vestitor de fenomene neplăcute, așa cum nu este nici vestitor de bine în mod obligatoriu. Pentru unii oameni, mișcarea planetelor, alunecarea unei stele sau comete are semnificații speciale. Pentru un creștin, există momente când, în urma rugăciunii, tot cerul se pune în mișcare și, chiar dacă nu merită, răspunsul vine prompt și neașteptat. Pentru cei care Îi cer ajutorul cu sinceritate, Dumnezeu este dispus să mobilizeze resurse nebănuite și nu este dependent de meritele noastre sau de resursele noastre, ci face acest lucru doar pentru bunătatea Lui. Azi, acest lucru este motivul pentru care ar trebui să îndrăznim să-I cerem sprijin în orice.

  Provocare

  Gândește-te la un răspuns important primit în urma unei rugăciuni. Fă un gest de recunoștință față de Dumnezeu sau față de cineva dintre semeni.

  Făgăduința pentru azi - 28 ianuarie 2020 - 2020. Gândește-te la un răspuns important primit în urma unei rugăciuni. Fă un gest de recunoștință față de Dumnezeu sau față de cineva dintre semeni.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  6 din 49

  „Eu sunt cu omul smerit și zdrobit cu inima!” Așa sună făgăduința Lui pentru tine și pentru inima ta descurajată sau rănită. Luptele lasă răni, în mod clar, dar Mântuitorul tău poate nu doar să vindece inima, ci El dă putere slăbănogului și poate readuce la viață pe cineva care și-a pierdut-o.

  Parola din minimum șase caractere

  Recomandarea lui Dumnezeu este următoarea: „Intră în cămăruța ta, închide ușa după tine; să nu știe stânga ce face dreapta.” Este practic sfatul Lui pentru a depune dosarul secretelor noastre în mâna Lui, iar El promite că nu va permite niciunui hacker să aibă acces la viața noastră.

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...