Făgăduința pentru azi – 4 februarie

  „Domnul va face ca binecuvântarea să fie cu tine (…) în toate lucrurile pe care vei pune mâna.” – Deuteronomul 28:8

  Inventatorul pianului este italianul Bartolomeo Cristofori, care, în 1698, a creat un prim cembalo a martelletti (clavecin cu ciocănele), apoi, spre 1710, primul său pianoforte, din care şi azi se mai păstrează un exemplar datând din 1720, la Muzeul Metropolitan din New York.

  Oamenii care au realizat ceva important în viața lor s-au considerat binecuvântați şi inspirați. Din orice domeniu ar fi, oamenii speciali recunosc aportul inspirației în ceea ce au realizat. Modestia unor mari inventatori este o bună lecție pentru oricine. Dumnezeu nu Se limitează cu ajutorul Lui doar la aspectul spiritual al vieții noastre, ci Se implică în toate domeniile, dacă Îi permitem şi Îl invităm. Poate fi alături de noi în afaceri, la şcoală, în relațiile pe care le avem şi în dezvoltarea noastră personală. Pune-L la încercare azi; invită-L să îți fie alături pe parcursul fiecărei ore. Observă în ce fel ai simțit ajutorul. Invită-
  L şi mâine şi în alte zile.

  Provocare

  Fă astăzi o surpriză muzicală cuiva drag. Trimite-i un link spre o melodie încurajatoare sau foarte plăcută.

  Făgăduința pentru azi - 4 februarie - 2020. Fă astăzi o surpriză muzicală cuiva drag. Trimite-i un link spre o melodie încurajatoare sau foarte plăcută.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...