Făgăduința pentru azi – 8 februarie

  „Multă pace au cei ce iubesc Legea Ta şi nu li se întâmplă nicio nenorocire.” – Psalmii 119:165

  „Oamenii nu pot să producă pace. Planurile omeneşti pentru înnobilarea şi înălţarea oamenilor sau a societăţii nu vor fi în stare să producă pace, deoarece ele nu pot atinge inima. Singura putere care creează sau care perpetuează adevărata pace este harul lui Hristos”. – Ellen White

  Noi, ca oameni, nu putem aduce pace nici măcar prin tehnologia de vârf pe care o deținem. Nu reuşim să aducem pace nici măcar în gândurile şi în inima noastră. Cu cât încercăm mai mult, cu atât devenim mai agitați şi mai neliniştiți. Cu cât ni se spune să stăm liniştiți şi să nu ne panicăm, cu atât devenim mai nervoşi. Pacea nu se găseşte în citate, oricât de înțelepte ar fi, şi nici în tratate de medicină, filosofie sau psihologie. Deținătorul secretului păcii este doar Dumnezeu. El spune că cei răi sunt incapabili să aibă pace, pentru că răutatea ne ține departe de El, iar unde El lipseşte, lipseşte şi pacea. Doar prezența Lui este aducătoare de pace. Ai vreun motiv de îngrijorare astăzi? Simți că te frământă multe lucruri şi nu ai pace sufletească? Nu ezita să-L inviți pe Dumnezeu în viața ta; El în mod sigur vine şi însoțit de pace.

  Provocare

  Salută astăzi câteva persoane urându-le din inimă, în mod sincer, „pacea Domnului”.

  Făgăduința pentru azi - 8 februarie - 2020. Salută astăzi câteva persoane urându-le din inimă, în mod sincer, „pacea Domnului”.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...