Făgăduința pentru azi – 18 februarie

  „Nu te teme de ei, căci Domnul Dumnezeul vostru va lupta El Însuşi pentru voi.” – Deuteronomul 3:22

  Pasărea colibri mai este numită şi pasărea-elicopter pentru că aripile ei se mişcă în formă de 8, cu aproximativ 78 de mişcări pe secundă, asemenea palei unui elicopter. Aşadar, pasărea colibri poate sta pe loc în aer, poate chiar să se deplaseze şi înapoi.

  Dacă Dumnezeu a creat fiecare ființă atât de capabilă să facă față situațiilor care îi vor solicita energiile şi concentrarea, priveşte la modul în care El nu face economie de metode şi de forțe pentru a rezolva diverse aspecte ale existenței. Orice problemă ar apărea astăzi sau în viitor, orice situație complexă te îngrijorează deja aşază-o înaintea Lui, cere-I să găsească o rezolvare neaşteptată şi nesperată, iar El va face ca totul să ducă la soluția căutată. Indiferent dacă acum ceva pare de nerezolvat sau dacă lucrurile chiar s-au complicat mai mult în ultima perioadă, vei vedea că El are o mulțime de soluții şi în mod sigur o va alege pe cea mai creativă şi cea mai potrivită pentru problema care te frământă. Sperie-l pe cel rău rugându-te chiar de la începutul acestei zile.

  Provocare

  Observă ființele din jurul tău şi vezi cum ai putea ajuta ca viața unui animal de pe lângă tine să fie un pic mai bună astăzi. Fă ceva concret!

  Făgăduința pentru azi - 18 februarie - 2020. Observă ființele din jurul tău şi vezi cum ai putea ajuta ca viața unui animal de pe lângă tine să fie un pic mai bună astăzi. Fă ceva concret!
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  Planul B

  Când e vorba de viața noastră reală, profundă, există un singur plan. Nu are rost să căutăm alternative, polițe de asigurare sau precontracte. Singura șansă este să ne încredem în Cel care, încă de pe vremea când noi nu eram de încredere, Îi eram chiar vrăjmași, a semnat cu noi un legământ, un contract de salvare a noastră. Dacă nici această dovadă de iubire nu-i suficientă, atunci ce ar mai putea fi?

  Doi ochi, două urechi, o singură gură

  Mântuitorul obișnuia să spună: „Cine are urechi de auzit să audă și cine are ochi să vadă.” A vedea și a auzi presupun voință, alegere. Alege în această zi să vezi și să asculți mai cu atenție! Îndreaptă privirea ta chiar în direcția în care ți-e incomod să privești, spre cei mai lipsiți ori mai nefericiți decât tine. Ascultă-i chiar și pe cei care te enervează...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...