Făgăduința pentru azi – 22 februarie

  „Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi (…)” – Ioan 15:16

  „Dumnezeu ne consideră copiii Săi. El ne-a răscumpărat din această lume nepăsătoare şi ne-a ales ca să devenim membri ai familiei cereşti, fii şi fiice ale Împăratului ceresc. El ne invită să ne încredem în El, cu o încredere mai puternică şi mai profundă decât încrederea unui copil în tatăl său.” – Ellen White

  Cât de important este să ştim că relația noastră cu Dumnezeu se bazează pe alegerea Lui şi pe dispoziția Sa de a ne iubi. Ar fi îngrijorător dacă această relație s-ar clădi pe baza capacităților şi a limitelor noastre. Faptul că inițiativa Îi aparține Lui este garanția că suntem mai mult decât prețuiți, suntem doriți de El. Mântuitorul Îşi doreşte să fie lângă noi şi ne pregăteşte locuri pentru a sta în prezența Sa pentru totdeauna. Tot ce avem noi de făcut este să rămânem în această relație şi să facem cunoscută în fața universului dorința noastră de a fi în prezența Lui.

  Provocare

  Fă o mică listă cu gesturi prin care Îi poți transmite lui Dumnezeu că vrei să aveți o legătură puternică şi în săptămâna următoare.

  Făgăduința pentru azi - 22 februarie - 2020. Fă o mică listă cu gesturi prin care Îi poți transmite lui Dumnezeu că vrei să aveți o legătură puternică şi în săptămâna următoare.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...