Articolul precedentGyőzni kell Isten ereje által
  Articolul următorToate erau foarte bune

  Făgăduința pentru azi – 24 februarie

  „Eu îţi şterg fărădelegile ca un nor şi păcatele, ca o ceaţă; întoarce-te la Mine, căci Eu te-am răscumpărat.” – Isaia 44:22

  Cartoful. În afară de gustul excelent al cartofilor copţi felii sau într-o folie de aluminiu, această plantă face minuni în cazul arsurilor uşoare, dar dureroase. Se pune o felie de cartof pe arsură şi rezultatul va fi o considerabilă uşurare. Cartoful este foarte eficient în tratarea afecțiunilor survenite de la flama aparatului de sudură sau în cazul unor vânătăi apărute în urma loviturilor. Cartoful crud şi răzuit se foloseşte pentru ameliorarea febrei şi a durerilor de cap. Este deci un aliment cu foarte multe valențe terapeutice.

  Prețul pe care l-a plătit Isus pentru noi este unul inestimabil. Sângele Lui nu doar că a plătit costul păcatului nostru, ci ne şi vindecă de boala păcatului existentă în ființa noastră. Când mâncăm pâinea de la cină şi bem vinul nefermentat, nu facem altceva decât să acceptăm simbolic intervenția curățitoare a jertfei Lui în dreptul nostru. Cei care nu au un legământ oficial cu Dumnezeu pot accepta simbolic ispăşirea făcută de El. Fără acest lucru, nu există iertare.

  Provocare

  Stai şi meditează la păcatele tale. Pleacă-te pe genunchi şi mărturiseşte pe nume fiecare păcat. Isus promite iertare deplină.

  Făgăduința pentru azi - 24 februarie - 2020. Stai şi meditează la păcatele tale. Pleacă-te pe genunchi şi mărturiseşte pe nume fiecare păcat. Isus promite iertare deplină.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...