Articolul precedentDe egyet cselekszem!
  Articolul următorHristos Creator

  Făgăduința pentru azi – 25 februarie

  „«Toţi Mă vor cunoaşte, de la cel mai mic până la cel mai mare», zice Domnul; «căci le voi ierta nelegiuirea şi nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatul lor.»” – Ieremia 31:34

  În Olanda, duminica este interzisă comercializarea vinului şi a berii, însă patima omului a găsit un şiretlic: amestecurile sunt permise şi disponibile la halbă. Tot acolo sunt legale mai multe vicii decât în majoritatea țărilor planetei tocmai pentru că cineva a găsit o formulă „isteață” de a numi şi defini răul în feluri pozitive. Imoralitatea şi dependența sunt marfă pentru oamenii cu „mintea deschisă”.

  Oricum am numi păcatele pe care le facem (slăbiciuni, ispite, obiceiuri rele, accidente etc.), ele tot păcate sunt şi tot ne afectează inima, gândurile şi relația cu Dumnezeu. Soluția nu este să minimalizăm prin denumire păcatul nostru, ci să îndrăznim să ne încredem mai mult în puterea de iertare a Mântuitorului nostru. Dacă ne încredem în forțele Lui, El va binecuvânta eforturile noastre şi chiar ne va inspira în ce fel putem obține biruință deplină. Singuri nu vom reuşi niciodată, oricât de multă voință am avea şi oricât ne-am strădui. Păcatul este o problemă pe care doar Dumnezeu o poate rezolva la rugămintea şi cu acordul nostru. Nu porni singur la luptă astăzi!

  Provocare

  Aminteşte-ți un păcat sau o slăbiciune pe care ai reuşit să o învingi. Mulțumeşte pentru acest lucru şi aşază pe lista de luptă ceva actual.

  Făgăduința pentru azi - 25 februarie - 2020. Aminteşte-ți un păcat sau o slăbiciune pe care ai reuşit să o învingi. Mulțumeşte pentru acest lucru şi aşază pe lista de luptă ceva actual.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...