Făgăduința pentru azi – 28 februarie

„Fiindcă oricine va căuta Numele Domnului va fi mântuit.” – Romani 10:13

Elefanţii au foarte multe capacităţi interesante. De exemplu: pot comunica între ei la distanţe de 18 kilometri şi poate chiar şi mai mult, prin infrasunete. Memoria lor, deşi considerată rudimentară, este recunoscută ca fiind foarte precisă. Elefanții sunt unele dintre mamiferele cu cel mai dezvoltat simț al orientării.

Dezorientarea este rezultatul unei decizii greşite luate la un moment dat. Din lipsa cunoştințelor sau din cauza insistenței pe o cale incertă, ajungem să rătăcim. Orientarea spirituală se dobândeşte prin conectarea la Cuvântul lui Dumnezeu şi la sfaturile pe care El le trimite prin influența asupra conştiinței noastre din partea Duhului Sfânt. Putem evita aşadar dezorientarea dacă ne menținem în mod conştient în legătură cu El. Rugăciunea zilnică şi studiul, precum şi momentele de contemplare a naturii ne vor ajuta să rămânem în legătură cu punctul nostru de orientare: Dumnezeu.

Provocare

Ştii să te orientezi cu busola sau cu ajutorul altor mijloace? Dacă nu, învață câte ceva. Dacă ştii, învață măcar un copil să se orienteze.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 28 februarie - Devoțional tineri. Ştii să te orientezi cu busola sau cu ajutorul altor mijloace? Dacă nu, învață câte ceva. Dacă ştii, învață măcar un copil să se orienteze. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.