Articolul precedentAz ösvény teljessége
  Articolul următorPiei de miel

  Făgăduința pentru azi – 2 martie

  „Suferinţele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare.” – Romani 8:18

  Păsările călătoare sunt foarte isteţe: iarna zboară către ţările calde, iar vara se întorc în zona temperată. Deci, în fiecare an, traversează mii de kilometri obositori, se expun la o suită de pericole şi depun un efort considerabil. Unele păsări din stol se prăbuşesc pe drum şi uneori hrana este un lux pe timpul deplasării. Cu toate acestea, ele consideră că merită. În realitate, nu este vorba de moft sau de preferințe, ci chiar despre supraviețuire. Ele ştiu că rămânerea într-o zonă cu îngheț pentru toată perioada anului ar însemna moartea lor. Dacă și-ar permite să rămână pe loc pentru un singur an, acesta ar fi ultimul.

  În timpul vieții, suntem nevoiți să părăsim de multe ori zona noastră de confort şi să facem eforturi. Suntem uneori nevoiți să ne schimbăm şcoala ori locul de muncă; trebuie să ne adaptăm la o nouă locuință sau la un nou grup de colegi. E posibil să trăim un fel de migrație dintr-un loc în altul sau de la o situație sigură la una ceva mai lipsită de confort. Cu toate acestea, facem adesea sacrificii şi chiar supraviețuim. Asumă-ți sacrificiile pentru ziua de azi! Vor aduce şi rezultate.

  Provocare

  Analizează puțin viața ta şi vezi ce anume, un lucru minor, simplu, ai putea face, iar dacă ai fi consecvent un timp, ai putea obține biruințe importante.

  Făgăduința pentru azi - 2 martie - 2020. Analizează puțin viața ta şi vezi ce anume, un lucru minor, simplu, ai putea face, iar dacă ai fi consecvent un timp, ai putea obține biruințe importante.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...