Făgăduința pentru azi – 6 martie

„Domnul este bun cu cine nădăjduieşte în El, cu sufletul care-L caută.” – Plângerile 3:25

În general, căştile audio întrerup contactul deplin al purtătorului cu realitatea. Afectează chiar şi echilibrul. Purtarea unei căşti audio timp de o oră face să crească numărul de bacterii din ureche cu 700%, obturând aerisirea cavității urechii. Dar bacteriile nu sunt singura şi cea mai mare problemă, ci izolarea de ceea ce se petrece în apropiere. Această izolare poate cauza apariția unui pericol fără să fii conştient. E posibil să nu auzi strigătul de ajutor sau de prevenție al celorlalți. Purtarea căştilor este interzisă cu desăvârşire în anumite situații.

În general, noi credem că este nevoie de căutări intense şi de cercetări complicate pentru a-L găsi pe Dumnezeu. De fapt, Cel care caută este El, şi nu noi. Chiar atunci când noi avem impresia că Îl căutăm, El vine în întâmpinarea noastră, Se lasă găsit de noi. Este mereu lângă noi. Trebuie doar să deschidem ochii. Dacă nu Îl putem vedea cu inima noastră, Îl putem ruga pe Dumnezeu să ne deschidă ochii. Nu căuta astăzi prea departe, El este chiar lângă tine.

Provocare

Şi tu ai cel puțin un set de căşti. Verifică şi, dacă nu sunt de calitate, alege să cumperi unele care permit şi legătura cu mediul înconjurător.

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor