Articolul precedentVálald a megméretettést!
  Articolul următorArca lui Noe

  Făgăduința pentru azi – 7 martie

  „Cel ce va birui va moşteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui şi el va fi fiul Meu.” – Apocalipsa 21:7

  Viaţa creştinului este o bătălie şi o alergare. Dar lupta nu poate fi câştigată de puterea omenească. Câmpul de bătaie este inima omenească. Numai Dumnezeu poate să ne dea această biruinţă.” – Ellen White

  Lupta spirituală este una de durată şi cu multe aspecte complexe. Biruința poate fi în aspecte punctuale sau în ansamblul vieții de creştin. Pentru că Satana, duşmanul disperat al sufletelor, este încă prezent şi extrem de activ, nimeni nu poate depune armele atenției, ale rugăciunii şi ale Cuvântului. Cel rău ar prefera ca noi să ne credem deja biruitori şi să ne reducem atenția de la capcanele întinse de el şi îngerii lui. Cu cât ne convinge mai mult că lupta s-a redus şi că, de fapt, nu mai este interesat de acest război, cu atât el va ataca mai surprinzător şi mai fără milă. Singurul adăpost al nostru este prezența lui Dumnezeu. Îngerii trimişi de El să ne păzească sunt garanția oricărei biruințe, nu priceperea şi nici măcar concentrarea noastră. În fond, ceea ce noi avem de făcut este să nu părăsim sfera de influență a Duhului lui Dumnezeu.

  Provocare

  Identifică şi notează trei căi prin care ai simțit că Satana te atacă de obicei. Roagă-te special pentru a învinge acele şiretlicuri.

  Făgăduința pentru azi - 7 martie - 2020. Identifică şi notează trei căi prin care ai simțit că Satana te atacă de obicei. Roagă-te special pentru a învinge acele şiretlicuri.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...