Făgăduința pentru azi – 9 martie

  „Domnul a abătut de la tine pedepsele tale (…) nu trebuie să te mai temi de nicio nenorocire!” – Ţefania 3:15

  Căpşunile nu sunt numai extraordinar de bune, ci şi folositoare. Pentru a îndepărta tartrul de pe dinţi, se storc nişte căpşuni, iar picăturile vor fi la rândul lor aplicate pe peria de dinţi. Se spală foarte bine dinţii, iar după câteva şedinţe se vor vedea „minunile”.

  Ceva ce pare a fi bun doar în dulceață sau compot devine foarte folositor dacă ştii câte ceva despre proprietățile sale ascunse.

  Cât de mult ar fi dispuşi oamenii să plătească pentru o soluție care să curețe petele de pe haine, de pe mobilă şi, mai ales, de pe reputație? Numele noastre sunt foarte uşor de întinat. Orice eşec sau păcat lasă urme importante în adâncul ființei noastre. O pată rămasă în urma unei greşeli aduce cu sine şi sentimentul că nimic şi nimeni nu va putea să o mai şteargă vreodată. În ciuda tuturor încercărilor, soluția miraculoasă nu există decât în domeniul obiectelor neînsuflețite. Când vorbim despre sufletul nostru, singura soluție eficientă este sângele Mântuitorului. Vino astăzi la izvorul de ispăşire de la cruce.

  Provocare

  Ia o carte de experimente ştiințifice şi testează o soluție de curățare sau încearcă restaurarea unor obiecte mai vechi.

  Făgăduința pentru azi - 9 martie - 2020. Ia o carte de experimente ştiințifice şi testează o soluție de curățare sau încearcă restaurarea unor obiecte mai vechi.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...