Articolul precedentHasználd az elmédet!
  Articolul următorO lume vrăjită

  Făgăduința pentru azi – 12 martie

  „El înalţă pe cei smeriţi şi izbăveşte pe cei necăjiţi.” – Iov 5:11

  Robert Timm şi John Cooke au zburat 64 de zile, 22 de ore, 19 minute şi 5 secunde cu avionul lor Cessna 172 Hacienda, de pe 4 decembrie 1958 până pe 7 februarie 1959. Au decolat şi au aterizat în acelaşi loc, după ce au acoperit o distanţă echivalentă cu înconjurul lumii de şase ori, alimentându-se cu combustibil în aer. Pentru acea dată, performanța lor a fost incredibilă, considerată imposibilă de către foarte mulți observatori şi comentatori.

  Ni s-a întâmplat să vedem oameni căzuți sub povara păcatului, a suferinței sau a pierderilor materiale. E posibil să-i fi considerat pe acei oameni irecuperabili, imposibil de ridicat din prăpastia căderii lor. Poate chiar tu ai avut o asemenea experiență şi credeai că ridicarea este imposibilă. Ei bine, tot ochii noştri au văzut cum o forță invizibilă i-a scos la lumină pe cei ce păreau imposibil de ridicat. Poate vedem chiar astăzi zborul unora care păreau că şi-au frânt pentru totdeauna aripile. Este un motiv să sperăm şi să credem că la Dumnezeu totul este posibil.

  Provocare

  Ai vreun coleg sau o colegă care a suferit o cădere atât de adâncă, încât acum pare că nu mai e nicio speranță. Fii astăzi un mesager al încurajării, vizitează şi ajută cu orice ai posibilitatea.

  Făgăduința pentru azi - 12 martie - 2020. Ai vreun coleg sau o colegă care a suferit o cădere atât de adâncă, încât acum pare că nu mai e nicio speranță. Fii astăzi un mesager al încurajării, vizitează şi ajută cu orice ai posibilitatea.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...