Făgăduința pentru azi – 12 martie

„El înalţă pe cei smeriţi şi izbăveşte pe cei necăjiţi.” – Iov 5:11

Robert Timm şi John Cooke au zburat 64 de zile, 22 de ore, 19 minute şi 5 secunde cu avionul lor Cessna 172 Hacienda, de pe 4 decembrie 1958 până pe 7 februarie 1959. Au decolat şi au aterizat în acelaşi loc, după ce au acoperit o distanţă echivalentă cu înconjurul lumii de şase ori, alimentându-se cu combustibil în aer. Pentru acea dată, performanța lor a fost incredibilă, considerată imposibilă de către foarte mulți observatori şi comentatori.

Ni s-a întâmplat să vedem oameni căzuți sub povara păcatului, a suferinței sau a pierderilor materiale. E posibil să-i fi considerat pe acei oameni irecuperabili, imposibil de ridicat din prăpastia căderii lor. Poate chiar tu ai avut o asemenea experiență şi credeai că ridicarea este imposibilă. Ei bine, tot ochii noştri au văzut cum o forță invizibilă i-a scos la lumină pe cei ce păreau imposibil de ridicat. Poate vedem chiar astăzi zborul unora care păreau că şi-au frânt pentru totdeauna aripile. Este un motiv să sperăm şi să credem că la Dumnezeu totul este posibil.

Provocare

Ai vreun coleg sau o colegă care a suferit o cădere atât de adâncă, încât acum pare că nu mai e nicio speranță. Fii astăzi un mesager al încurajării, vizitează şi ajută cu orice ai posibilitatea.

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor