Articolul precedentJézusban biztos a jővőd!
  Articolul următorExistă posedare demonică?

  Făgăduința pentru azi – 15 martie

  „Voi lăuda (…) pe Domnul, căci El stă la dreapta săracului ca să-l izbăvească de cei ce-l osândesc.” – Psalmii 109:30,31

  Există plante care se hrănesc cu insecte. Aşa-numitele plante insectivore. Aceste plante consumă insecte şi gândaci şi nu au doar capacitatea de a sta la pândă, aşteptând să le pice în „gură” orice, ci ele sunt şi extrem de selective. În prezent, vânzarea de astfel de plante este o afacere foarte prosperă. Dacă în urmă cu puțin timp o astfel de plantă trezea fiori de teamă, astăzi aceste plante sunt căutate pentru apartamentele moderne. Sunt alese în funcție de soiul de insecte prezente şi nedorite.

  Răul există în diferite forme şi nuanțe. Sunt prea puține situațiile în care ceva rău chiar arată îngrozitor de la prima vedere. De regulă, Satana ambalează foarte atractiv otrava lui. Ceea ce ar putea părea că este relaxare se poate dovedi a fi infracțiune sau începutul unei dependențe. Duşmanul îşi adaptează arsenalul de ispite în funcție de profilul nostru. Din acest motiv este necesar să îi transmitem pe orice cale că noi Îl preferăm pe Dumnezeu şi lucrurile Lui.

  Provocare

  Alege azi ceva concret, prin care chiar şi Satana să vadă că tu preferi lumea lui Dumnezeu. Dă la o parte ceva ce poate fi o atracție din partea celui rău.

  Făgăduința pentru azi - 15 martie - 2020. Alege azi ceva concret, prin care chiar şi Satana să vadă că tu preferi lumea lui Dumnezeu. Dă la o parte ceva ce poate fi o atracție din partea celui rău.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...