Articolul precedentÖsszpontosíts Jézusra!
  Articolul următorMinuni false

  Făgăduința pentru azi – 18 martie

  „«Ei vor lupta împotriva ta, dar nu te vor birui; căci Eu sunt cu tine, ca să te scap», zice Domnul.” – Ieremia 1:19

  Cele mai multe animale de pradă consumă carnea victimelor, dar nu şi oasele acestora. Papagalul Kea consumă cu plăcere măduva extrasă din oasele mortăciunilor. Este un fel de delicatesă, mai ales că are şi o tehnică deosebită pentru a ajunge la această parte a corpului victimei.

  Când cineva ajunge să fie victima celui rău, acea persoană simte că nu are parte de milă. Atunci când cădem, vedem că răutatea nu are limite, ne vedem părăsiți de familie sau de prieteni, ne vedem izolați de societate şi chiar îndepărtați. Trăim sentimentul cumplit că ceva ne macină ființa pe interior şi nu putem face nimic să ne salvăm. Nici nu putem face noi vreo minune de vindecare, dar există Cineva care poate. Mântuitorul stă de veghe lângă noi şi aşteaptă să Îi solicităm intervenția. Nu poate acționa fără acordul nostru, dar, la rugămintea noastră, Se grăbeşte să intervină şi o va face în cel mai potrivit mod cu putință. Chiar dacă noi nu pricepem metodele Lui, trebuie să fim convinşi că va alege cea mai bună cale.

  Provocare

  Există în mintea ta amintiri apăsătoare, lucruri nerezolvate care tot revin şi te întristează? Aşază acele lucruri azi într-o rugăciune specială şi roagă-L pe Dumnezeu să te elibereze pentru totdeauna.

  Făgăduința pentru azi - 18 martie - 2020. Există în mintea ta amintiri apăsătoare, lucruri nerezolvate care tot revin şi te întristează? Aşază acele lucruri azi într-o rugăciune specială şi roagă-L pe Dumnezeu să te elibereze pentru totdeauna.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...