Articolul precedentÖsszpontosíts Jézusra!
  Articolul următorMinuni false

  Făgăduința pentru azi – 18 martie

  „«Ei vor lupta împotriva ta, dar nu te vor birui; căci Eu sunt cu tine, ca să te scap», zice Domnul.” – Ieremia 1:19

  Cele mai multe animale de pradă consumă carnea victimelor, dar nu şi oasele acestora. Papagalul Kea consumă cu plăcere măduva extrasă din oasele mortăciunilor. Este un fel de delicatesă, mai ales că are şi o tehnică deosebită pentru a ajunge la această parte a corpului victimei.

  Când cineva ajunge să fie victima celui rău, acea persoană simte că nu are parte de milă. Atunci când cădem, vedem că răutatea nu are limite, ne vedem părăsiți de familie sau de prieteni, ne vedem izolați de societate şi chiar îndepărtați. Trăim sentimentul cumplit că ceva ne macină ființa pe interior şi nu putem face nimic să ne salvăm. Nici nu putem face noi vreo minune de vindecare, dar există Cineva care poate. Mântuitorul stă de veghe lângă noi şi aşteaptă să Îi solicităm intervenția. Nu poate acționa fără acordul nostru, dar, la rugămintea noastră, Se grăbeşte să intervină şi o va face în cel mai potrivit mod cu putință. Chiar dacă noi nu pricepem metodele Lui, trebuie să fim convinşi că va alege cea mai bună cale.

  Provocare

  Există în mintea ta amintiri apăsătoare, lucruri nerezolvate care tot revin şi te întristează? Aşază acele lucruri azi într-o rugăciune specială şi roagă-L pe Dumnezeu să te elibereze pentru totdeauna.

  Făgăduința pentru azi - 18 martie - 2020. Există în mintea ta amintiri apăsătoare, lucruri nerezolvate care tot revin şi te întristează? Aşază acele lucruri azi într-o rugăciune specială şi roagă-L pe Dumnezeu să te elibereze pentru totdeauna.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...