Articolul precedentLegyél nyított
  Articolul următorSpune copiilor lui Israel să meargă

  Făgăduința pentru azi – 30 martie

  „Dar cel ce se încrede în Domnul este înconjurat cu îndurarea Lui.” – Psalmii 32:10

  Ţânţarii sunt de două ori mai atraşi de culoarea albastră decât de orice altă culoare? Mirosul de lămâie poate fi un scut împotriva ţânţarilor. Dar, recent, s-au descoperit diverse alte metode pentru ținerea lor la distanță. Există multe arome şi mirosuri care îndepărtează insectele dăunătoare, există o gamă de ultrasunete şi semnale care fac acelaşi lucru fără a omorî țânțarii, care, oricum, au o viață foarte scurtă, dar, în scurta lor viață, pot face mult rău, inclusiv să transporte boli incurabile de la un organism la altul.

  Un fel de țânțar vremelnic şi extrem de răutăcios este şi Satana cu armata lui de disperați. Sunt lucruri care îl atrag spre noi, cum ar fi: inactivitatea, plictiseala, zăbovirea pe anumite imagini sau pagini de internet, discuțiile pigmentate de necredință sau revoltă la adresa autorității lui Dumnezeu, lecturile ce conțin diverse filosofii anticreştine, filmele cu tematică spiritistă şi multe alte preocupări mai mult sau mai puțin egoiste. Există însă şi arome care îl țin la distanță, chiar îl pun pe fugă: plecatul pe genunchi, rugăciunea în taină, citirea Bibliei, momentele de discuție pe teme spirituale, gesturile noastre de binefacere şi momentele de laudă la adresa lui Dumnezeu.

  Provocare

  Alege măcar unul dintre lucrurile care îl pun pe fugă pe Satana, fă acel lucru azi şi vei fi în siguranță.

  Făgăduința pentru azi - 30 martie - 2020. Alege măcar unul dintre lucrurile care îl pun pe fugă pe Satana, fă acel lucru azi şi vei fi în siguranță.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...