Articolul precedentLegyél nyított
  Articolul următorSpune copiilor lui Israel să meargă

  Făgăduința pentru azi – 30 martie

  „Dar cel ce se încrede în Domnul este înconjurat cu îndurarea Lui.” – Psalmii 32:10

  Ţânţarii sunt de două ori mai atraşi de culoarea albastră decât de orice altă culoare? Mirosul de lămâie poate fi un scut împotriva ţânţarilor. Dar, recent, s-au descoperit diverse alte metode pentru ținerea lor la distanță. Există multe arome şi mirosuri care îndepărtează insectele dăunătoare, există o gamă de ultrasunete şi semnale care fac acelaşi lucru fără a omorî țânțarii, care, oricum, au o viață foarte scurtă, dar, în scurta lor viață, pot face mult rău, inclusiv să transporte boli incurabile de la un organism la altul.

  Un fel de țânțar vremelnic şi extrem de răutăcios este şi Satana cu armata lui de disperați. Sunt lucruri care îl atrag spre noi, cum ar fi: inactivitatea, plictiseala, zăbovirea pe anumite imagini sau pagini de internet, discuțiile pigmentate de necredință sau revoltă la adresa autorității lui Dumnezeu, lecturile ce conțin diverse filosofii anticreştine, filmele cu tematică spiritistă şi multe alte preocupări mai mult sau mai puțin egoiste. Există însă şi arome care îl țin la distanță, chiar îl pun pe fugă: plecatul pe genunchi, rugăciunea în taină, citirea Bibliei, momentele de discuție pe teme spirituale, gesturile noastre de binefacere şi momentele de laudă la adresa lui Dumnezeu.

  Provocare

  Alege măcar unul dintre lucrurile care îl pun pe fugă pe Satana, fă acel lucru azi şi vei fi în siguranță.

  Făgăduința pentru azi - 30 martie - 2020. Alege măcar unul dintre lucrurile care îl pun pe fugă pe Satana, fă acel lucru azi şi vei fi în siguranță.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...