Articolul precedentCe faci cu darul tău?
  Articolul următorMennyei állampolgárság

  Făgăduința pentru azi – 16 aprilie

  „Îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu.” – Psalmii 91:14

  Paratrăsnetul nu este altceva decât o bară de metal plasată în vârful unei clădiri şi legată cu un cablu gros de pământ. Fulgerul este atras de bara metalică, şi electricitatea se scurge prin cablu în pământ. A fost inventat de Benjamin Franklin în 1753. Deşi o banalitate în aparenţă, în caz de calamităţi cu descărcări electrice, această bucată de metal este salvatoare, dacă este montată corect. Salvează vieţi, salvează imobile.

  Practic, legătura dintre abstract (cerul) şi pământ este salvatoare, dacă este stabilită. Forţa electrică a unui fenomen, care poate fi distrugătoare, este atrasă şi captată, apoi condusă şi descărcată în pământ. E posibil ca aceia care se află în apropiere nici să nu realizeze desfăşurarea acestui proces. E un banal secret ştiinţific de care pot beneficia toţi cei ce îl cunosc şi îl aplică. Şi în viaţa de zi cu zi, şi în viaţa spirituală apar astfel de tensiuni greu de controlat, dar cel ce are o legătură permanentă stabilită între Cer şi viaţa lui reuşeşte să supravieţuiască oricăror crize ce apar în mod ameninţător. Ai un astfel de canal stabilit între Cer şi baza vieţii tale?

  Provocare

  Învaţă astăzi cum se foloseşte corect un paratrăsnet şi câteva reguli prin care să te pui la adăpost în situaţii de calamitate; îţi vor prinde bine la nevoie.

  Făgăduința pentru azi - 16 aprilie - 2020. Învaţă astăzi cum se foloseşte corect un paratrăsnet şi câteva reguli prin care să te pui la adăpost în situaţii de calamitate; îţi vor prinde bine la nevoie.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  La ceasul al șaselea

  Este ceva ce te reține încă departe de Mântuitorul tău? Încă ai dubii dacă poți fi iertat și salvat? Te îngrijorează neputința ta de a învinge slăbiciunile și păcatul pe deplin? Ce anume te-ar face să crezi că El a murit și apoi a lăsat mântuirea pe baza performanțelor tale? Suntem mântuiți prin har, prin credință, iar aceasta nu vine de la noi, ci este darul lui Dumnezeu. Pur și simplu, cere acest dar!

  Anul celor șase împărați

  Când simți că Stăpânul inimii tale sau al familiei și al planurilor tale ar trebui schimbat, nu te grăbi; gândește-te mai întâi cu cine ai vrea să-L înlocuiești. Ține minte că, într-o lume pe care omul a pus-o la picioarele lui Satana, tu nu-ți poți fi singur stăpân. Deci spune mai bine ca ucenicii: „Doamne, la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice.” Nu există o altă opțiune nedistructivă!

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...